18.Denizli Tarım Fuarı Kapılarını Kapattı

Tarım ve hayvancılık sektörünü bir araya getiren 18.

18-denizli-tarim-fuari-kapilarini-kapatti.jpg

Tarım ve hayvancılık sektörünü bir araya getiren 18. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı rekor sayıda ziyaretçi ve tarım ekonomisine büyük katkı ile kapılarını kapattı.

Orion Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen ve 01-05 Mart 2023 tarihleri arasında 5 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayan Denizli Tarım Fuarı, sektöre önemli bir katkı sağladı. 108 firmanın stantla temsil edildiği ve büyük ilgi gören fuar, 100 bine yakın ziyaretçiyi ağırladı.

METRELERCE KUYRUK OLDU

Yoğunluk nedeniyle girişte metrelerce kuyruk oluşan fuara katılan ziyaretçiler, 5 gün boyunca stantları dikkatle incelerken, ihtiyaç duydukları ürünler hakkında bilgi aldı. Fuarda en çok son teknoloji ürünleri ilgi çekerken akıllı tarım araçlarına talep yoğun oldu. Ziyaretçiler fuara özel olarak sunulan indirim ve kampanyalarla en iyi ürünlere, en uygun fiyatlarla sahip oldu.

TÜM ÜRÜNLER TÜKENDİ

Tarım sektörünün tüm paydaşlarının buluştuğu Denizli Fuarı’nda 108 stantlı katılımcı en yeni ürünleri ile yer aldı. Katılan firmaların fuara getirdiği ürünlerin tamamına yakını tükenirken,  Türkiye’nin tarım sektörüne önemli bir ekonomik katkı sağlandı. Milyonlarca liralık ticari hacmin oluştuğu fuar, katılımcısının da ziyaretçisinin de yüzünü güldürdü.

“ÇOK VERİMLİ BİR FUAR”

Fuar sonrasında konuşan Orion Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür’ü Burak Tan “Hem katılımcı hem de ziyaretçi için çok verimli bir fuar oldu. Böylesine yoğun bir ziyaretçiyi açıkçası biz bile beklemiyorduk. İçerisinden geçtiğimiz bu zor günlerde, bu fuarın Denizli’ye ve Türk Tarımı’na faydalarından dolayı çok mutluyuz. Fuarın düzenlenmesinde emeği geçen tüm katılımcılarımıza ve ziyaretçilerimize tekrar çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

2024 İÇİN ŞİMDİDEN TALEP VAR

2023 yılında fuardan oldukça memnun olan firmalar 2024 yılında da yerlerini alabilmek için şimdiden ön talep başvurularına başladı. Fuara katılan ziyaretçiler ise 2024’te tekrar katılabilmek için yetkililerden tarih ve detay bilgisi aldı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı