36. kez kapılarını açmaya hazırlanan WoodTech Fuarı, daha da güçlenerek yoluna devam ediyor!

Sektörün Türkiye ve Avrasya’daki en büyük ihtisas fuarı olma başarısını 36 yıldır sürdüren WoodTech Fuarı, 19-23 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

36-kez-kapilarini-acmaya-hazirlanan-woodtech-fuari-daha-da-guclenerek-yoluna-devam-ediyor.jpg

Sektörün Türkiye ve Avrasya’daki en büyük ihtisas fuarı olma başarısını 36 yıldır sürdüren WoodTech Fuarı, 19-23 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. 

Ağaç İşleme Makine Sanayicileri Derneği (AİMSAD) ve Avrupa Ağaç İşleme Makinesi İmalatçıları Federasyonu (EUMABOIS) iş birliğiyle Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen WoodTech Fuarı, 19-23 Ekim 2023 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Ahşap işleme, yüzey işlem makineleri, el aletleri, makine donanımları, ağaç işleme yazılım çözümleri, orman endüstrisi için makinelerin bir arada sergileneceği fuar, sektörün büyük ve güçlü oyuncularını bir araya getirecek.

Bu yıl 36.’sı düzenlenecek, ahşap, orman ürünleri ve teknolojilerine odaklanan WoodTech’i, 2022’de toplamda 12 bini yurt dışından gelen ziyaretçiler olmak üzere 60 bin kişi ziyaret etti. Başta Ortadoğu, Balkanlar, Kuzey Afrika, Orta Asya ve Doğu Avrupa bölgeleri olmak üzere doğru üretici ve tedarikçiler ile doğru alıcıları bir araya getiren WoodTech, ihracatını arttırmak ve yeni pazarlar keşfetmek isteyen tüm firmaların uluslararası iş platformu olarak ön plana çıkıyor. 

Reed Tüyap Genel Müdürü Berkan Öner, ağaç işleme sektörünün en büyük buluşması olan WoodTech Fuarı’nın sektörün en güçlü ve köklü iş platformu olduğunun altını çizerek ; “36 yıldır istikrarlı biçimde büyüyen WoodTech, yarattığı sektörel güç birliği ile önemli bir ticaret merkezi olarak öne çıkıyor.  

Fuar, Türkiye ve Avrasya’nın bu alanda en büyük uluslararası fuarı olma başarısına ulaşmış, sektörün lider temsilcileri, AİMSAD’ın birleştirici gücü ve medya kuruluşlarının desteğiyle endüstrimizin yurt dışı pazarlarda etkinliğini artırmasına ve ticaret hacmini geliştirmesine hizmet etmeye devam edecek. Katılımcı ve ziyaretçilerimiz bu yıl da fuarımızda ağaç işleme teknolojileri için yenilikçi ürünleri, donanımları, yazılım çözümlerini yakından gözlemleme fırsatı bulacak” ifadelerini kullandı.

Uluslararası ticaret bu fuarda!

36 yıldır devam eden WoodTech uluslararası çapta ticaretin merkezi olarak son teknoloji ahşap işleme teknolojilerini ve sektörel yenilikleri fuar ziyaretçileri ile buluşturuyor. 

Sektöre yeni ihracat pazarları kazandırmak için pazarlama ağını her geçen yıl genişletmeye devam eden WoodTech Fuarı, 19-23 Ekim 2023 tarihlerinde önemli iş bağlantılarına ev sahipliği yapmaya ve yurt dışında yeni coğrafyalara açılmak isteyenler için etkin bir ticaret platformu olmaya devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı