Adem Canbay yapımlarıyla müzik dünyasında dikkat çekiyor

Başarılı rap grubu "Canbay & Walker"ın da yapımcılığını üstelenen Adem Canbay birbiri ardına yapımcılığını üstlendiği projelerle adından söz ettiriyor.

adem-canbay-yapimlariyla-muzik-dunyasinda-dikkat-cekiyor.jpg

Başarılı rap grubu "Canbay & Walker"ın da yapımcılığını üstelenen Adem Canbay birbiri ardına yapımcılığını üstlendiği projelerle adından söz ettiriyor.

 

Rap dünyasına sayısız şarkı ve isim kazandırmak için çalışan Adem Canbay, Fenerbahçe camiasının çok sevdiği "Çubuklu Marş"ın da mimarı…

 

Adem Canbay yaptığı açıklamada müzik dünyasına yeni yıldızlar kazandırma hedefinde olduğunu söyledi.

 

 

ADEM CANBAY KİMDİR?

 

Aslen Malatyalı olan Adem Canbay 05.02.1985 yılında İstanbul'da doğmuştur. Yeni nesil müziğin çıkış yapan yapımcılarından olan Adem Canbay çok küçük yaşlarda ticarete atılarak başarılı bir yol çizmiştir.

 

Öz kardeşi olan ünlü rapçi Canbay'ın da "Canbay & Wolker" adı altında yaşadığı çıkış Adem Canbay'ı da bu sektörün içine itmiştir. Canbay & Wolker'a ait olan "Elbet Bir Gün, Fersah, Yangınlar, El Chapo, Dünya, Ters, Nefsi Müdafaa, Uyan"  gibi pek çok sayıdaki çalışmalarına destek vererek işin başında durmuştur. Aynı zamanda Adem Canbay,  yaz müzik  listelerinin başında giren ve yine Canbay & Wolker'a ait "Çakı" ve bu yıla damgasını vuran "Leylim Yar" gibi şarkıların da yapımcılığını üstlenmiştir. Tanınmamış yetenekli sanatçılar ve sosyal medya fenomenleri ile çalışmalarına aralıksız devam ediyor. TheBehz'in yıkılmam adlı teklisinin yapımcısı olan Adem Canbay sosyal medya fenomeni Şems Tamar ile de çalışmalarını sürdürüyor. Zeyd'in "Hep Yek 4" filmi için hazırladığı "We Are In 4" şarkısının klip çekimleri Adem Canbay'a ait stüdyoda gerçekleşmiştir. Son zamanların popüler platformu Netflix'de yayınlanan UFO filminin müziği olan Canbay & Wolker ve Cemre Ulusoy'un seslendirdiği "UFO" isimli şarkının da yapımcılığı yine Adem Canbay tarafından yapılmıştır. Canbay Wolker 'Çubuklu Marş" şarkısını 8 kasım 2022 yılında  Fenerbahçe dinleyicilerine armağan etti. Prodüktörlük de yapan Adem Canbay yeni isimlerle de pr çalışmalarına da son sürat devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı