Aksiyon Gerilim Filmleri Aralık Ayında Filmbox Extra Ekranlarında

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde aksiyon ve gerilim ağırlıklı filmlere ağırlık veren FilmBox Extra, en parlak yıldızları, aksiyon, gerilim, heyecan dolu sürükleyici öykülerle birleştiren filmlerle serüvenin temposunu ekranlara taşıyor.

aksiyon-gerilim-filmleri-aralik-ayinda-filmbox-extra-ekranlarinda.jpg

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde aksiyon ve gerilim ağırlıklı filmlere ağırlık veren FilmBox Extra, en parlak yıldızları, aksiyon, gerilim, heyecan dolu sürükleyici öykülerle birleştiren filmlerle serüvenin temposunu ekranlara taşıyor.

Macera sinemasının en heyecanlı öykülerini ve dünya yıldızlarını evinize getiren film prömiyerlerini, Aralık ayında FilmBox Extra ekranlarında izleyebilirsiniz.

Kaçış Yok (No Escape) – 6 Aralık Pazartesi, Saat: 21:30

Pazartesi akşamı FilmBox Extra ekranlarına gelecek filmde Jack Dwyer Amerikalı bir işadamıdır. Ailesiyle birlikte Güneydoğu Asya’ya yerleşme ve yeni bir hayata başlama kararı alır. Fakat fazla zaman geçmeden ülkede siyasi çatışmalar ve ciddi bir halk ayaklanması baş gösterir. Eşi ve çocuklarıyla beraber hayatta kalma mücadelesi veren Jack'e yeni tanıştıkları, gizemli bir adam olan Hammond yardım edecektir. Onun desteği ile Dwyer ailesi önce şehirden, sonra ülkeden kaçmanın yollarını arayacaktır. Gerilim türündeki filmin yönetmenliğini John Erick Dowdle’ın üstlenirken senaryosu Drew Dowdle ve John Erick Dowdle ikilisine ait. Filmin oyuncu kadrosunda başı çeken isimlerse Owen Wilson, Lake Bell, Pierce Brosnan, Russell Geoffrey Banks, Sterling Jerins, ve Claire Geare. 

 

Korkunç Sonuçlar (Effroyables Jardins) – 7 Aralık Salı, Saat: 21:30

Salı akşamı FilmBox Extra ekranlarına gelecek bu heyecanlı filmde, 2. Dünya Savaşı sırasında Alman işgali altındaki Fransa’ya gidiyoruz. Ücretsiz bir Fransız radyo yayınından ilham alan iki adam, kendileri ve köylüleri için hiç farkında olmadan istenmeyen sonuçlar doğuran bir sabotaj eylemi gerçekleştiriyor.

Oliver Sherman (Oliver Sherman) – 9 Aralık Perşembe, Saat: 23:20

Perşembe akşamı FilmBox Extra ekranlarında savaş gazisi Sherman Oliver’ın yaşam serüvenine tanıklık edeceğiz. Sherman Oliver bir ailesi olmayan, insanlardan kopuk ve kaybolmuş bir hayat yaşayan bir adamdır. Savaşta hayatını kurtaran askerlik arkadaşı Franklin Page’i aramak için kırsal kesime doğru yola çıkar. Page, eşi ve çocuklarıyla kendine düzgün bir hayat kurmuştur ve Sherman’ı başlarda zararsız bir adam gibi görür. Ancak Oliver, Ama Page ailesinin hayatına daha fazla girdikçe, kıskançlığa ve kırgınlığa meyilli, öfkeli, dengesiz biri olduğu ortaya çıkar. Franklin'in uzun uğraşlar sonucu kurduğu hayat artık tehlikedir.

Owen Wilson, Pierce Brosnan ve Russell Geoffrey Banks gibi yıldızları ve daha nicelerini, aksiyon filmlerinde kesintisiz ve HD kalitesinde FilmBox Extra ekranlarında izlemek isteyen sinema severler, kanala VodafoneTV 16. Kanal ve Türksat KabloTV 337. Kanal üzerinden ulaşabiliyor. FilmBox Extra içeriklerine ayrıca, filmbox websitesi ve FilmBox+ uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor. 

SPI International, FilmBox Extra’nın yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler gibi farklı türlerde içerik sunuyor. SPI International kanalları arasında, canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı