Anadolu Isuzu’dan Anex Tour’a 17 yeni NovoLux otobüs teslimatı

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, Anex Tour’un filosuna eklediği 17 NovoLux otobüsün teslimatını 1 Aralık 2021 Çarşamba günü Antalya’da düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

anadolu-isuzudan-anex-toura-17-yeni-novolux-otobus-teslimati.jpeg

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, Anex Tour’un filosuna eklediği 17 NovoLux otobüsün teslimatını 1 Aralık 2021 Çarşamba günü Antalya’da düzenlenen törenle gerçekleştirdi.  Türkiye’de ve dünyada önder Turizm operatörlerinden ANEX tour filosundaki mevcut Novolux’lere 17 adet daha ilave etti.

 

Törene, Anex Tour Genel Koordinator & Yönetim Kurulu Üyesi  Sn. Mehmet Kasan Güneysu,        Chief Operating Officer ( COO ) Sn. Aydın Yaşayacak, Genel Müdür Sn. Vural Karasu, Türkiye Operasyon Müdürü Sn. Savaş Aktuz, Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman, Bayi Kanalı Yöneticisi  Ferhat Sancaklı, Ticari Pazarlama ve Bayi Geliştirme Yöneticisi Ali Başağa, Pazarlama ve Bayi Geliştirme Müdürü Naz Özkırım, Isuzu Antalya Esay Bayi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Göyük, Genel Müdür Erkan Göyük, Satış Müdürü Muhsin Civilibal katılmıştır.

Türkiye dışında Almanya, Rusya ve Dubai gibi farklı noktalarda ofisleri bulunan Anex Tour, 25 yıldır kurumsal ve bireysel turizm alanında faaliyetlerini başarıyla sürdürüyor. 20 yılı aşkın süredir bölgede faaliyet gösteren Anadolu Isuzu Antalya Bayisi Esay Otomotiv aracılığıyla satışı gerçekleştirilen NovoLux müşterinin konforunu, kaliteyi ön planda tutan işletmelerin ve kullanıcıların tercihi oluyor. Novolux işletme maliyetlerindeki ekonomisi ile de dikkat çekiyor. 

Isuzu NovoLux, üstün özellikleriyle turizm sektörünün ihtiyaçlarına yanıt veriyor

Düzenlenen törende konuşan Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman şunları söyledi:  “Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu olarak turizm sektörünün önde gelen şirketlerinden olan Anex Tour’a tercihlerini Novo Lux’ten yana kullandıkları için teşekkür ediyoruz. Anex Tour’un filosunu büyütürken bizi tercih etmesi, NovoLux modelimizin kendi segmentindeki gücünün de göstergesi. İşbirliğimizin Anex Tour’la önümüzdeki dönemde daha da güçlenerek gelişeceğine gönülden inanıyorum. Anadolu Isuzu olarak güçlü bayi ve servis ağımızla müşterilerimize ve iş ortaklarımıza ihtiyaçları doğrultusunda destek vermeye, hep birlikte yeni başarılara imza atmaya devam edeceğiz. ”

NovoLux sınıfında standartları yükseltiyor 

Anadolu Isuzu’nun orta boy otobüs segmentindeki başarılı ürünü NovoLux, Euro 6D emisyon standardın da 190 beygirlik uzun ömürlü Isuzu motoruna sahip. NovoLux sunduğu yüksek performans ve konforun yanı sıra güvenlik açısından da birçok üstün özellik içeriyor. Çevreci ve sessiz motoruyla yolcularına konfor, sürücüsüne ise ergonomi sunan NovoLux, dayanıklı yürür aksamı ve verimli motoru ile işletmecisine sınıfında en ekonomik işletim avantajı sağlıyor. NovoLux turizm, personel ve okul taşımacılığını yapan işletmelerin vaz geçilmez iş ortağı.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı