Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi 7 Aralık’ta Kapılarını Açıyor

Türkiye’nin yerli ve milli gücü savunma sanayisi, Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi’nde buluşuyor.

askeri-lojistik-ve-destek-zirvesi-7-aralikta-kapilarini-aciyor.jpg

Türkiyenin yerli ve milli gücü savunma sanayisi, Askeri Lojistik ve Destek Zirvesinde buluşuyor. T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı’nın destekleriyle bu yıl ilk kez hayata geçirilen Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi (DLSS), 7-8 Aralık 2021 tarihlerinde Ankarada Hilton Garden Inn Gimat Hotelde gerçekleşecek.

 

Savunma sanayisi profesyonelleri, karar vericileri ile askeri personel ve akademisyenleri buluşturacak olan DLSSe yaklaşık bin 200 ziyaretçinin katılımı bekleniyor.

 

DLSSten satır başları

 

Askeri Lojistik ve Destek Zirvesinde önemli gündem başlıkları masaya yatırılacak. Zirvenin oturum konuları: Savunma Sanayisinde Sürdürülebilir Ömür Devri YönetimiHarekât Alanlarına Göre Özel Lojistik ÇözümlerSavunma Sanayi Kapsamında Bölgesel ve Küresel LojistikLojistik Destek Paketlerinin İhracat Kalemi Olarak Pazarlanması’, Hareket Lojistiğinde Engel AşmaAskeri Lojistikte Dijital Dönüşüm’ olacak.

 

Zirve’nin özel sunu konuları arasında ise; Sınır Ötesi Operasyonlarda Fransız Ordusunun Kara Araçları ile Lojistik ÇözümleriMilli Silah Sistemleri Ömür Devri Yönetimi-Garanti Sonrası Dönem Örnek ModeliTehlikeli Maddelerin Taşınması Hakkında Uluslararası DüzenlemelerSavunma Sanayisinde Bir Başarı Hikâyesi, ‘Çatışma Durumunda Kültürel Mirasın Korunması’, ELDnin Askeri Lojistik Destek Faaliyetlerine Etkilerine Yönelik Örnek Çalışmalar’ ile savunma Lojistiği Tedarik Sürecince Diplomatik İşlemler ve Özel Prosedürler’ yer alacak.

 

DLSSte Covid-19 tedbirleri çerçevesinde konuşmacıların, katılımcıların ve ziyaretçilerin sağlığını korumak için bir dizi önlem alınacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı