Başkan Sarı Tarsus’ta oda başkanlarıyla kucaklaştı

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Bakanı Veysel Sarı, Tarsus’ta kurulu esnaf odası başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda, birlik, beraberlik mesajı verdi. Başkan Sarı, güçlü esnaf, güçlü oda, güçlü birlik oluşturma adına ortak hareket etmenin önemine değinerek “Başarı birlikte olur, birlikte büyürüz. Aramızdaki birliği, dirliği, beraberliği daim kılmamız çok önemli” dedi.
Tarsus’ta kurulu esnaf odası başkanlarıyla bir araya gelen Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, devraldığı görevi daha iyi noktalara taşıma adına tüm teşkilatla işbirliği içerisinde çalışacaklarını söyledi. “Başarı birlikte olur, birlikte büyürüz” diye konuşan Başkan Sarı, “ 40 yıldır teşkilatın çeşitli birimlerinde yöneticilik yapmış bir kardeşiniz olarak hep alnı açık, başı dik durdum. Yöneticiliğimi şeffaf ve hesap verilebilir bir anlayışla yürüttüm. Hayatımın her anında mücadeleci olduğum kadar, adil ve güvenilir olmanın huzurunu yaşadım. Bugünde görevi devraldığım Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde aynı yönetim anlayışıyla hizmet vermeye devam edeceğim” dedi.
Yeniliklere, farklı görüşlere açık, sorunun değil çözümün parçası olma adına atım atacaklarına vurgu yapan Başkan Sarı, “ Ailemin bir parçası olarak gördüğüm oda başkanlarımız ve yönetici kardeşlerimizle Birliğimizi ve mesleki odalarımızı kentimizde güvenilir güzide kurumlar haline getirmenin mücadelesini hep birlikte vereceğiz. Güçlü esnaf, güçlü oda, güçlü birliği oluşturma adına ortak hareket edeceğiz ve bu anlamda projeler üreteceğiz. Aramıza nifak sokulmasına ve birliğimizin, dirliğimizin bozulmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi.
Başkan Sarı, konuşmasının sonunda toplantıya katılımlarıyla güç veren Tarsus Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Alper Deniz, Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Tıraş, Tenekeciler ve İnşaat Malzemesi Satıcıları Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Briketçiler Odası Başkanı Erdal Turgut, Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Kahveciler Odası Başkanı Halil Şekerci, Tuhafiyeciler ve Züccaciyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, Fırıncılar Odası Başkanı Suat Yaşar, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Oktay Yılmaz, Kunduracılar Odası Başkanı Ersin Deveci, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Şehmuz Karataş, Terziler Odası Başkanı Nevzat Topacık, Çamlıyayla Esnaf Odası Başkanı Mehmet Emin Sakallı ile Birlik yöneticileri Nihat Dağdelen, Duran Şen, Doğan Gündüz, Ali Tavman, Faruk Dalkılıç, Erdal Pekmez ile Tarsus 2 Nolu EKK Başkanı Bektaş Aslan’a teşekkür ederek, başarı dileklerini iletti.