BBP Buca’ya nezaket ziyareti

Büyük Birlik Partisi Buca İlçe Başkanlığı'na Yeniden Refah Partisi ilçe yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretinde bulundu.

bbp-bucaya-nezaket-ziyareti.jpg

Büyük Birlik Partisi Buca İlçe Başkanlığı'na Yeniden Refah Partisi ilçe yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretinde bulundu.

 

BBP Buca İlçe Başkanı Mehmet Turan'ı makamında ziyaret eden Yeniden Refah Buca İlçe Başkanı Nurettin Yakut ile yönetim kurulu üyeleri Ahmet Karakaya, Ahmet Kaptan siyasi nezaket örneği gösterdiler.

 

Geçtiğimiz günlerde Buca'da göreve BBP ilçe Başkanı Mehmet Turan, eğitim ve sağlık alanında bölgelerinde yapmayı hedefledikleri projeleri Yeniden refah partililere anlattı. İhtiyaç sahibi insanlara bu iki alanda yardım etmeyi hedeflediklerini ifade eden BBP'li Turan, "Biz protokol siyaseti yapmak istemiyoruz. Hayat sokakta yaşanıyor, biz de sokaktaki gerçekliğe ve ihtiyaca uygun projelerle şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun çizdiği yolda yürüyeceğiz. Bu anlamda sağlık ve eğitim alanında faaliyet yürüteceğiz. Ben eğitimciyim, bu konuda hemşehrilerimizin eksiklerini ve taleplerini görüyorum. Çözüm üretme ve faydalı olma adına Bucalı hemşehrilerimize destek olmak istiyoruz." diye konuştu.

 

Yeniden Refah Partililer yakında düzenleyecekleri kongrelerine BBP Buca İlçe Başkanı Mehmet Turan ve yönetim kurulu üyelerini davet ettiler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı