Block Earner, kripto dünyasının kapılarını herkese açıyor

Kripto varlıklar son yıllarda giderek popüler hale geldi fakat kripto varlıklarla işlem yapmak herkes için kolay değil, çünkü farklı hesap ve saklama çözümleri kullanmayı, DeFi ürünleri hakkında bilgi sahibi olmayı gerektiriyor.

Yeni nesil finans platformu Block Earner ise kripto dünyasının kapılarını herkese açıyor. Türk Lirası ile işlem yapılabilen platform, mart ayı boyunca kripto al-sat işlemlerindeki tüm komisyonları sıfırlarken benzersiz fırsatlardan yararlanmak isteyenleri geleceğin finansına katılmaya çağırıyor.
Kriptoda en büyük iki ihtiyaç bir araya geliyor

Block Earner, kripto varlık işlemlerinde en çok ihtiyaç duyacağınız iki şeyi bir araya getiriyor: kullanıcı dostu bir arayüz ve kolay işlem adımları. Platform, bunu yaparken fırsat olasılıklarını da geniş tutuyor. Block Earner, yalnızca kripto al-sat olanağı sunmuyor. Bunun da ötesinde, kullanıcıların kripto varlıkları üzerinden günlük kazanç sağlayabilecekleri, kullanımı basit bir DeFi hesabına da erişim imkanı veriyor. Bilindiği üzere, DeFi dünyası, geleneksel finans ürünlerine kıyasla daha yüksek kazanç oranları vadediyor. Bununla beraber, DeFi platformlarına erişimin zor olması ve platformların karmaşık yapısı, son kullanıcıyı buradaki fırsatlardan uzak tutuyor. DeFi avantajını birkaç zahmetsiz işlemle son kullanıcıya ulaştıran Block Earner, bu yüksek engeli ortadan kaldırıyor.
Mart boyunca komisyonsuz işlemler

Block Earner’da Bitcoin, Ether ve PAX Gold başta olmak üzere, güçlü topluluk, aktif olarak çalışan yetkin bir teknik ekip gibi belirli güven ölçütleri gözetilerek seçilen 50’den fazla kripto varlık yer alıyor. Kullanıcılar, hesabına dakikalar içinde Türk Lirası yatırarak işlemlerinde gecikme yaşamadan alım satım yapabiliyor. Ayrıca bu işlemler, mart ayı boyunca tamamen komisyonsuz şekilde gerçekleşiyor.
“%95’e yakın maliyet avantajı sunuyoruz”

Block Earner Türkiye Operasyon Müdürü Emrah Karadere, “Blockchain teknolojisinin hayatımıza girmesiyle birlikte bilinen geleneksel finans ve para kavramları da ciddi bir değişim dönüşüm içerisinde. Block Earner olarak temel amacımız geleneksel finans ve blockchain finans arasında bir köprü vazifesi görerek her kesimden kullanıcının bu dönüşümden faydalanmasını sağlayan kapsayıcı bir platform oluşturmak. Bu amaç doğrultusunda ilk ürünlerimizi Kripto Al/Sat ve De-Fi Hesabı olarak belirledik. Kullanıcılarımız Mart sonuna kadar 50’den fazla kripto varlık için al/sat işlemlerini 0 komisyon avantajıyla Block Earner üzerinden yapabilecekler. Üstelik Türk halkının aşina olduğu yatırım araçlarından ‘Altın’ da ons endeksli bir kripto varlık olan PAXG olarak platformumuza eklenmiş durumda. Bunun yanında De-Fi hesabımız ile BTC, ETH ve USDC varlıklarına sunulan günlük değişken getiri oranları uzun vadeli yatırımcılarımız için ek pasif gelir imkanı sağlamakta. De-Fi platformlarına erişim ise Block Earner sayesinde hem işlem adımları bakımından çok yalın, hem de işlem ücretleri açısından bireysel erişim ile kıyaslandığında %95’e yakın bir maliyet avantajıyla sunuluyor. ” diyor.
Fireblocks ile yüksek güvenlik

Platform, kripto dünyasına erişimi kolaylaştırırken aynı zamanda güvenliği de ön planda tutuyor. Block Earner, kripto hizmet sağlayıcıları için çıkarılan MASAK Uyum Rehberinde belirtilen tüm standartları uygularken müşteri varlıklarının güvenliğini ise endüstrinin en büyük kurumlarıyla çalışan Fireblocks ile sağlıyor. Kullanıcılar, varlıklarına her an erişebiliyor, istediği zaman TL’ye çevirebiliyor veya transfer edebiliyorlar.
Coinbase Ventures destekli

Son olarak, Block Earner, Coinbase’in girişim sermayesi kolu Coinbase Ventures tarafından destekleniyor. Geçen yıl Coinbase Ventures’ın liderliği ettiği yatırım turunda, sektörün önemli yatırım şirketleri ve melek yatırımcılarından 4.5 milyon dolarlık yatırım alan şirket, Türkiye pazarında büyümeyi hedefliyor.

Kripto varlıklarda zahmetsiz işlem deneyimi için Block Earner’a ulaşın:

Website: https://blockearner.com.tr/
Instagram: https://www.instagram.com/blockearnertr/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/block-earner-tr/
Twitter: https://twitter.com/blockearnertr
Youtube: https://www.youtube.com/@blockearnertr

Not : Yatırım Tavsiyesi Değildir.