Bu poz da onu kurtaramadı!

  Yenişehir Belediyesi personel AŞ Müdürü Sedat Özkan’da gönderilenler kervanına dahil edildi.

Yenişehir Belediyesinde son aylarda sessiz sedasız görevden alınan basından sorumlu elamanı Cemal Karakaya’nın ardından yenişehir Belediyesi personel AŞ Müdürü Sedat Özkan’da görevinden alındı.
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in ‘yol arkadaşlarım’ dediği Cemal Karakaya ve ardından Sedat Özkan’ın görevden alınmaları, ‘yenişehir belediyesi safrasını temizliyor’ yorumlarına yol açtı.

Görevden alınan her iki elamanın, sosyal medya paylaşımlarında ve veda yazılarında Başkan Özyiğit’e gözdağı niteliğlinde açıklamaları da tepki çekti!

Sedat Özkan, CHP yönetiminde oğlu’nun görev aldığı bilinirken, bugüne kadar hiç kimseye durak yapmayan İl Başkanı Adil Aktay’ın Yenişehir Belediyesi Personel AŞ müdürluğünü ziyaret etmesi ise dikkatlerden kaçmadı.
Ancak yerini koruma telaşında ki Sedat Özkan, CHP il başkanı Aktay’ın ziyaretinden 5 saat sonra görevden alınması gözlendi.
Başkan Özyiğit’in kendisine ayak bağı olan bürokrat ve siyasi yöneticileri yanından uzaklaştırmada kararlı olduğu da öne sürülen bilgiler arasında…