Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’den. Başkan Seçer’e ziyaret

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve heyetini ağırladı. Vatandaşlara ve kente hizmet noktasında hiçbir ayrım yapmaksızın görev yaptıklarını vurgulayan Başkan Seçer, “Hangi renge, hangi dünya görüşüne mensup olursa olsun hizmet götürürken insanları kucaklamak, asla ayrım yapmadan kucaklamak şiarıyla görev yapıyoruz” dedi.

“Hepimiz hizmet anlayışıyla bu görevlerde bulunuyoruz”

Ziyarette, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser, BBP Mersin İl Başkanı Alpay Yalman ve il yönetimi yer aldı.

Başkan Seçer, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve heyetinin kente ve kendilerine yaptıkları ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek, “Hepimiz hizmet anlayışıyla bu görevlerde bulunuyoruz. Şu anda da hem değerli bir siyasi kurumun Genel Başkanısınız hem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde millet iradesini temsil ediyorsunuz. Mersinimiz Güney’in, Akdeniz’in incisi. Coğrafyamız; bir tarafımıza Toros dağları diğer tarafımızda Akdeniz. Adana-Antalya arasında cennetten bir köşe Doğu-Batı aksında. Önemli ekonomik potansiyel içeren bir kent. Liman kentiyiz ve Türkiye’nin de en önemli kapasite açısından da, stratejik konum açısından da en değerli Liman’ına sahibiz. Üretimin, çalışmanın yoğun olduğu bir yer” dedi.