Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Artık Tüm QNB Finansbank Şubelerinde

Uluslararası sigorta devi Cigna Global ile Türkiye’nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank’ın güçlü iş birliğinde faaliyetlerini sürdüren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, sunduğu ürünlerle müşterilerini güvende ve iyi hissettiren hizmet anlayışına odaklanıyor.

cigna-tamamlayici-saglik-sigortasi-artik-tum-qnb-finansbank-subelerinde.jpeg

Uluslararası sigorta devi Cigna Global ile Türkiye’nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank’ın güçlü iş birliğinde faaliyetlerini sürdüren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, sunduğu ürünlerle müşterilerini güvende ve iyi hissettiren hizmet anlayışına odaklanıyor. Müşterileriyle “Hayat Boyu Birlikte” olma misyonu ile faaliyetlerini sürdüren Cigna, sağlık sigortacılığındaki global bilgi birikimi ve ayrıcalıklı hizmet anlayışını QNB Finansbank’ın gücü ile destekleyerek sektördeki öncü firmalardan biri olmayı hedefliyor. Bu doğrultuda Cigna, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününü Türkiye’deki tüm QNB Finansbank şubelerinde satışa sunarak, ayrıcalıklı ve kolay ulaşılabilir hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor.

 

200 yılı aşkın tecrübesiyle Cigna Global ve Türkiye’nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank’ın güçlü iş birliğinde faaliyetlerini sürdüren Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, özel hastanelerde ek ücret ödemeden muayene ve tedavi olma imkanı sunan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününü, daha geniş kitlelerle buluşturmak amacıyla QNB Finansbank’ın tüm Türkiye’ye yaygın şubelerinde müşterilerinin hizmetine sunuyor.

“Hayat Boyu Birlikte” olma misyonu ile hareket ederek, sigortalılarının kendilerini iyi ve güvende hissedecekleri bir sağlık sigortası ürünü geliştirmeye odaklandıklarını belirten Cigna Genel Müdürü Pınar Kuriş, “Cigna Global’in sağlık sigortacılığı alanındaki köklü tecrübesini Türkiye’de sahip olduğumuz sigorta uzmanlığı ile birleştirerek geliştirdiğimiz Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünümüzü, QNB Finansbank’ın tüm şubelerinde satışta olmasının heyecanını yaşıyoruz. Sağlığımızın ve sevdiklerimizin bizim için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladığımız bu dönemde, sağlık masraflarını güvence altına almak isteyen QNB Finansbank müşterilerini, banka şubelerinde Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortasıyla buluşturabilmek bizim için çok önemli bir gelişme. Türkiye’de Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’na giderek artan bir ilgi var. Özel Sağlık Sigortası’na göre çok daha ekonomik bir ürün olan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’na sahip yaklaşık 2.2 milyon birey olduğunu söyleyebiliriz.  Cigna olarak günde sadece 1 TL’den başlayan fiyatlarla QNB Finansbank şubelerinden satışa sunduğumuz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünümüz, Türkiye geneline yaygın Cigna ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) anlaşmalı özel hastanelerde ve diğer özel sağlık kurumlarında 15 TL SGK katılım payı hariç başka hiçbir ücret ödemeden muayene ve tedavi olma imkanı sunuyor. Cigna olarak işimize bakışımız; hayatına dokunduğumuz herkesi iyi ve güvende hissettirmek, korumak ve sağlıkları için yanlarında olmak. Bu nedenle Cigna ailesi olarak, risk oluştuğunda kullanılabilecek bir sağlık sigortası değil, risk oluşmaması için kurgulanmış bir sağlık sigortasıyla, sigortalılarımızla el ele bir deneyim yaratmak istiyoruz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortamızın kapsamında yer alan check-up, online doktor, online psikolog ve online diyetisyen gibi birçok hizmet bu bakış açısıyla ürüne eklendi ve sigortalılarımızın hizmetine ücretsiz olarak sunuldu.” dedi. 

 

QNB Finansbank Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu ise Cigna’nın sigortacılık alanındaki uzmanlığıyla tasarlanan Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününün QNB Finansbank’ın yaygın şube ağı aracılığıyla müşterilerle buluşmasının avantajlarına değinerek şunları söyledi; “QNB Finansbank olarak, müşterilerimizin bütün finansal ihtiyaçlarını şubelerimizden karşılayabilmelerine yönelik hizmetlerin geliştirilmesi ve sunulması için yenilikçi çözümler üretmeye devam ediyoruz. İştirakimiz Cigna’nın sağlık sigortacılığı alanındaki köklü bilgi birikimiyle hayata geçirdiği Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünlerini QNB Finansbank’ın geniş şube ve müşteri ağıyla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimizin yeni dönemde güvendikleri, finansal danışmanlık aldıkları şubelerimizden Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününe ulaşabilmeleri hem şubelerimizde ihtiyaca yönelik farklı hizmetler sunmamızı hem de güvene dayalı iş birliğimizin daha uzun vadeli olmasını sağlayacak. Hızın ve verimliliğin yüksek derecede önem arz ettiği günümüz koşullarında, Cigna ile iş birliğimizi güçlendirerek müşteri odaklı yaklaşımımızı bir adım ileri taşıyoruz” dedi.

 

Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, sunduğu yenilikçi ve ihtiyaca yönelik hizmetlerle öne çıkıyor

Covid-19 gibi tüm salgın hastalıkları kapsayan Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nın yatarak ve ayakta tedavi teminatları ile Cigna ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmalı özel hastanelerde, özel polikliniklerde ve üniversite hastanelerinde SGK katılım payı hariç hiçbir ek ücret ödemeden sağlık hizmeti almak mümkün. Yatarak tedavi teminatı kapsamında ise Türkiye’nin dört bir yanında, Cigna ile anlaşması olmasa da SGK ile anlaşması olan özel sağlık kurumlarında poliçe ve özel şart limitleri dahilinde müşterilerin masrafları karşılanıyor. Poliçesini 3 yıl boyunca kesintisiz yenileyenler ise yapılacak risk değerlendirmesinin ardından, ömür boyu yenileme garantisi alabiliyor.

Cigna Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ndan 14 gününü doldurmuş bebekler dahil 0-55 yaş aralığındaki herkes faydalanabiliyor. 18 yaş altı için ebeveyn ile sigorta yapmayı şart koşmayan Cigna, bu alanda da sektörün alışılagelmiş kurallarının dışında önemli bir destek sunuyor.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra Cigna, ücretsiz olarak sunduğu Tamamlayıcı Yaşam Paketi ile check-up, diş ve göz sağlığı, online doktor, online psikolog, online diyetisyen ve acil kara ambulansı hizmetleri sağlıyor. Sigorta sahipleri bu paket kapsamında; her yıl 1 kez ücretsiz check-up hizmetinden yararlanabilirken, online olarak 7 gün 24 saat doktorlarla 15’er dakikalık sınırsız sayıda ücretsiz görüşme, psikologlarla 4 kez 15’er dakikalık seanslar ve diyetisyenler ile 2 kez ücretsiz görüşme yapma imkanına da sahip oluyorlar. Ayrıca, ücretsiz olarak yılda 2 kere diş hekimi muayenesi, diş taşı temizliği ve tek diş röntgeni, yılda 1 kere tek diş dolgusu ve yılda 2 kere göz muayenesi hizmetleri de Tamamlayıcı Yaşam Paketi kapsamında sunuluyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı