CITS, Dijital Dönüşüm Hizmetlerini Dassault Systèmes İş Ortaklığıyla Güçlendiriyor

Coşkunöz Holding şirketlerinden CITS Bilişim Hizmetleri, yeni iş ortağı Dassault Systèmes ile dijital dönüşüm hizmetlerini ivmelendirerek, sektörlerin geleceğine yön veriyor.

cits-dijital-donusum-hizmetlerini-dassault-systemes-is-ortakligiyla-guclendiriyor.jpg

Coşkunöz Holding şirketlerinden CITS Bilişim Hizmetleri, yeni iş ortağı Dassault Systèmes ile dijital dönüşüm hizmetlerini ivmelendirerek, sektörlerin geleceğine yön veriyor.

 

Coşkunöz Holding ve bağlı şirketlerinin özellikle sanayiye yönelik bilgi teknolojileri alanındaki 30 yılı aşkın birikimi ve tecrübesini girişime dönüştürme amacıyla kurulan CITS Bilişim Hizmetleri, Dassault Systèmes'in yeni iş ortağı oldu. CITS; Dassault Systèmes'in farklı sektörlerde dijital dönüşümle ilgili DELMIA, ENOVIA ve 3DEXPERIENCE platform ürünlerinde firmayla iş ortaklığı yapacak. Coşkunöz Holding'in köklü bilgi ve deneyimini Dassault Systèmes'in stratejisiyle harmanlayarak hedef sektörlere özel dijital dönüşüm projeleri sunacak.

 

Küresel üretim operasyonlarının dönüştürülmesini destekleyecek 

CITS bu iş birliğiyle, Türkiye pazarındaki ulaşım&mobilite, savunma&havacılık ve endüstriyel ekipman sektörlerinde yer alan kurumların, operasyonel mükemmellik ve çevik planlama&çizelgeleme hedeflerine ulaşmak ve bunu sürdürülebilir hale getirmek için küresel üretim operasyonlarını dönüştürmelerine Dassault Systèmes teknolojileriyle yardımcı olacak. 

 

Şirketlerin Stratejik Dijital Dönüşüm planlarında katma değer yaratıyor 

2016 yılından bugüne müşterilerine kaliteli hizmetler sunan CITS, Türkiye'nin 366’ncı Ar-Ge merkezi. 2021 yılının Bilişim 500 listesinde 244. sırada yer alan CITS, yenilikçi teknolojileri kullanarak iş süreçlerine ve problemlere çözümler sunmaktadır. Müşterilerinin Stratejik Dijital Dönüşüm ajandalarına uçtan uca katkı sağlamayı amaçlayan CITS, şirketlerin dijital dönüşüm yolculuklarına partnerlik yapmaktadır. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı