Demirtaş, Mızraklı’yla fotoğraf paylaştı: Gün boyunca seçimi konuşmayı unutmayın

Twitter hesabından Selçuk Mızraklı’yla olan bir fotoğrafını paylaşan Selahattin Demirtaş, “Gün boyunca seçimi konuşmayı, propaganda yapmayı unutmayın. Kolay gelsin” dedi.

 Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı ile bir fotoğrafını paylaşan Demirtaş, kendilerine seçim kampanyasıyla ilgili gelen önerileri birlikte değerlendirdiklerini söyledi.

Demirtaş’ın paylaşımları şöyle:

“Merhabalar  İyi olana, güzel olana dair her ne yapıyorsanız işiniz rast gitsin. Seçim kampanyasına dair çok değerli önerileriniz her gün bize ulaşıyor. Selçuk Hoca ile birlikte bakıyoruz. Hakikaten çok iyi öneriler var, sağ olun. Önerilerinizi sizlerle birlikte uygulayacağız.

Gelen çok ilginç bir öneriyi şimdiden paylaşayım, bir arkadaşımız şöyle demiş: Her gün öğlen saat 12.00’de ışık açma kapama eylemi yapalım. İşte bana böyle şeylerle gelin  Gün boyunca seçimi konuşmayı, propaganda yapmayı da unutmayın. Kolay gelsin.”