“DEMOKRAT PARTİ’YE YOĞUN BİR İLGİ VAR”

Demokrat Parti Mersin İl Koordinatörü Sedat Erdal: 6 Mart’taki kongremiz için yoğun bir çalışma yürütüp herkesi kongreye davet ediyoruz

Demokrat Parti (DP) Mersin İl Koordinatörü Sedat Erdal, 6 Mart’ta yapılacak Demokrat Parti kongresi için katılım çağrısında bulundu.Kongre için yoğun bir çalışma yaptıklarını belirten Erdal, kongrede çok güçlü bir çıkış yapacaklarını söyledi.

Edinilen bilgilere göre Demokrat Parti (DP), 6 Mart’ta Ankara Atatürk Spor Salonunda olağan kongreye gidiyor. Kongre için büyük bir heyecan yaşanırken, DP Mersin İl Koordinatörü Sedat Erdal öncülüğünde DP Mersin il ve ilçe teşkilatları kongre için hummalı bir çalışma yürütüyorlar. Kongre için tüm teşkilatla çalmadık kapı bırakmayan Erdal, herkesi kongreye çağırıyor.

“GENEL BAŞKANIMIZ GÜÇLÜ KADROLARLA YOL YÜRÜYECEK”
Kongreye ilişkin konuşan DP Mersin İl Koordinatörü başarılı iş adamı Erdal, “Kongre nedeniyle büyük bir heyecan yaşanıyor. Büyük demokrasi yürüyüşü 6 Mart’ta yeniden başlayacak. Hem Mersin’de hem de Türkiye genelindeki teşkilatlarımız hummalı bir çalışma içerisindedirler. Partimizin bu çalışmaları heyecanı üst düzeye çıkarmış ve büyük kitlelerin yuvaya dönüş kararı almalarını sağlamıştır. Sayın genel başkanımız başta olmak üzere tüm teşkilatların genç ve dinamik bilgili kadrolarla ülke yönetiminde söz sahibi olacakları ufukta görülmektedir. DP yeniden Türkiye’nin yükselen yıldızı olacaktır. Genel Başkanımızın gençliği, dinamikliği, bilgisi ve Demokratik duruşu oluşturduğu bilgili kadroları ile her geçen gün Türkiye’de dikkat çekmekte ve buda partimize yükseliş yönünde büyük bir ivme kazandırmaktadır. Önce Ülkemize, Genel Başkanımıza ve partimize layık olmak için çok çalışıyoruz. “dedi.

“DEMOKRAT PARTİ’YE YOĞUN BİR İLGİ VAR”
Demokrat Partiye yoğun bir ilginin olduğunu ve Gültekin Uysal’ın Türkiye toplumu tarafından çok sevildiğine dikkat çeken Erdal, şöyle devam etti; “ DP’de Cemal Enginyurt gibi çok başarılı siyasetçilerimiz ile kongrede çok güçlü bir çıkış yapacağız. Kamuoyu ve medya şimdiden kongreyi konuşuyor. Mersin teşkilatları olarak partimizi daha iyi yerlere getirmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Kadın ve gençlik kollarımızla çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Kongreye katılmak isteyenlere elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. Kongreye katılmak isteyen çok sayıda insan var. Otobüslerle kongreye toplu bir şekilde gideceğiz. Cumartesi gece yola çıkacağız. Kongreden sonra da Mersin ilimiz ve ilçelerinde aynı şevk ve heyecanla çalışmalarımızı yürüteceğiz. Çalmadık kapı, görüşmediğimiz insanımız kalmayacak. Gönüllere dokunacağız. Demokrasi ve hukukun önde olduğu Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda insanlarımızın daha refah, daha huzurlu yaşamları için hizmet edeceğiz. Şimdiden kongremizin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”