DEVLET BAHÇELİ, 18 ARALIK’TA MERSİN’DE

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri (MHP) Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle 18 Aralık Pazar günü Mersin’de düzenlenecek olan “2023’e Doğru Aday Belli Karar Net” mitingine tüm hemşehrilerinidavet etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Mersin mitingi öncesi basın mensuplarıyla buluşan Başkan Yılmaz, kent ve ülke gündemiyle ilgili değerlendirmelerde de bulunarak; “Hep birlikte Türkiye’yiz diyen herkes bizim özbeöz kardeşimizdir. Bakış açımız budur. Kucaklaşmak, bir ve beraber olmak hedefinde ilerliyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, 18 Aralık Pazar günü saat 15.00’da Mersin Millet Bahçesi yanında Mersinlilerle buluşacak. Heyecanlıyız ve gururluyuz. Bilge liderimizin orada vereceği mesajlar Mersin ve Türkiye açısından büyük önem arz etmektedir” dedi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği basın toplantısı, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya; MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu, Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Tugay, Toroslar KAÇEP Başkanı Nilüfer Temiz, AK Parti Toroslar Kadın Kolları Başkanı Nalan Erden, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe, Mersin İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Vahap Şehitoğlu ve basın mensupları katıldı.

“18 ARALIK’TA MERSİN’DEN TÜM TÜRKİYE’YE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ HAYKIRACAĞIZ”

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Mersin mitingi öncesi basın toplantısı düzenleyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederek; “Bizleri, sizlerle buluşturduğu için başkanımıza teşekkür ediyoruz. Toroslar’dan, Mersin’den tüm Türkiye’ye ve dünyaya büyük bir ses vermek lazım. Tüm hemşehrilerimizi, 18 Aralık’ta Genel Başkanımız, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle kentimizde düzenlenecek olan “2023’e Doğru Aday Belli Karar Net” mitingine bekliyoruz” dedi.

“AK PARTİ TEŞKİLATI OLARAK, MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ’Yİ MERSİN’DE MİSAFİR ETMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ”

Daha sonra söz alan AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu da “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Mersin’de ağırlayacak olmaktan büyük onur duyacaklarını söyledi.

İlçe Başkanı Topçu; “Kıymetli belediye başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’a böyle bir basın toplantısı gerçekleştirdiği için teşekkür ediyorum. Devletimizin en büyük siyasi aktörlerinden biri olan ve memleketimize büyük hizmetlerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi 18 Aralık’ta Mersinimizde misafir edecek olmaktan büyük onur ve şeref duyacağız. Bizler burada Cumhur İttifakı olarak, basın toplantısının dışında bir duruş gösteriyoruz. Bu duruş, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası devleti işgal etmek isteyenlere karşı duran bir duruştur” ifadelerini kullandı.

“KADER BİRLİĞİMİZ VAR”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise güçlü ve bağımsız Türkiye mücadelesine vurgu yaparak; “Farklı düşünebilir, farklı inanabilir, farklı yaşayabilir, dünyaya farklı bakabilir ve farklı algılayabiliriz. Ama bu durum, bir ve beraber olmamızın, birbirimizi anlamamızın önüne geçemez. Çünkü kader birliğimiz var. Hep birlikte bu güzel şehirde yaşıyoruz. Bu şehrin, ülkemizin, devletimizin ve insanımızın güçlü olmasını, çocuklarımızın tam bağımsız güçlü Türkiye’de, bayrağımızın altında yaşamasını istiyoruz. Bu uğurda hep beraber gayret veriyoruz. Bu hedefe ulaşırken farklı yollar ve metotlar tercih edebilir, farklı bakabiliriz. Ama Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin sözüne atıfta bulunuyorum. Hep birlikte Türkiye’yiz diyen herkes bizim özbeöz kardeşimizdir” diye konuştu.

“TOROSLAR, BİRLİK VE BERABERLİĞİN MERKEZİ”

Birlik ve beraberliğin tesis edilmesi noktasında teşkilat başkanlarına da teşekkür eden Başkan Yılmaz, şunları kaydetti; “Bugün Cumhur İttifakı burada. Cumhur İttifakı’nın değerlerini alıyoruz, hedeflerine inanıyoruz, kazanımlarını görüyor, anlatıyor ve yaşıyoruz. Toroslar, birlik ve beraberliğin merkezi oldu ve inşallah bundan sonra da böyle devam edecek. Özellikle Mersin merkezde de sürükleyici rolü ile güçlü pozisyonuyla emin adımlarla yürüyoruz.”

“GÜÇLÜ TÜRKİYE’YE DOĞRU İLERLEMEK BİZİM HEDEFİMİZ”

“Biz Türkiye’nin geleceği ile ilgili heyecan duyuyoruz. Verilen mücadele ile ilgili heyecan duyuyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Siyasetle uğraşan, devletimizin, milletimizin geleceği için kafa yoran insanlar olarak insanlarımızı anlamak da görevimiz. Güç, batıdan doğuya doğru kayıyor dünyada. Dinamikler değişiyor. Türkiye’nin önünde çok önemli fırsatlar var ve aynı zamanda çok önemli riskler de var. Bu fırsatların değerlendirilmesi, risklerin bertaraf edilmesi lazım. Neticede de güçlü Türkiye’ye doğru ilerlemek hedefimiz. Siyasetin Türkiye’de farklılıklar üzerinden değil, ortak değerler üzerinden yapılması gerekiyor. Bunu yapabilen toplumlar, devletler güçlü olur. İnşallah 18 Aralık Pazar günü Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Mersin’de olacaklar ve Mersin mitingini gerçekleştireceğiz. Sizleri davet ediyoruz. Bilge Liderimizin orada vereceği mesajlar, Mersin ve Türkiye açısından büyük önem arz ediyor. Mersinimize sahip çıkmak zorundayız. Bir Belediye Başkanı olarak, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak, bir hukukçu ve bir vatandaş olarak üzerime düşen bütün görevleri yerine getirmeye çalışıyorum. Ama hepimize görev düşüyor” diye konuştu.

Toplantı, soru ve cevap şeklinde sona erdi. Başkan Yılmaz, tüm basın mensuplarına yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ederek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle, 18 Aralık Pazar günü saat 15.00’da Mersin Millet Bahçesi yanında düzenlenecek olan “2023’e Doğru Aday Belli Karar Net” Mersin Mitingi’ne davet etti.