Dr. Fatih Dölek Muhtarlarla buluştu

AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Dr. Fatih Dölek, Yenişehir ve Mezitlili Muhtarlarla bir araya geldi.

Mezitli’de bir restaurantta verilen akşam yemeğinde muhtarları ağırlayan Dr. Dölek, geniş katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında, neden milletvekili olmak istediğini tek tek anlattı.

Mersin Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevinden istifa ederek milletvekili olmak için kolları sıvayan Dr. Fatih Dölek, özellikle sağlık alanında Mersin’de dev adımlar atmak için Meclise gitmek istediğini söyledi.

‘SAĞLIK TURİZMİN MERKEZİ OLACAĞIZ’

Henüz 1,5 yaşındayken geçirdiği felç sonrası engelli kaldığına dikkat çeken ve hayata yenik başladığını vurgulayan Dr. Dölek, Mersin’in sağlık turizmin merkezi olması için yıllarca çalıştığını ve inanılmaz projelerinin olduğunu belirterek, “Engelliler için üniversite kuracağız. Bir çok hastanede yatak sayısını artıracağız. Eski Devlet Hastanesi’nin yerine Türkiye’nin en büyük ve modern fizik tedavi hastanesini kuracağız. Özellikle sağlık alanında daha bir çok proje ile deyim yerindeyse Mersin çok sağlıklı olacak. Engelliler ve Mersin birlikte hayata tutunacak. Bunun için milletvekili olmak istiyorum” dedi.

Kendisinin de Mersinli olduğuna dikkat çeken Dr. Fatih Dölek, tanınan bir aileden geldiğini söyleyerek, “Benim elimi Bakan değil, Halk tutuyor. En çok da buna güveniyorum. Siz Muhtarlarımızı da yanımda görmek inancımı bir kat daha artırıyor” diyerek sözlerini noktaladı.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Fatih Dölek’in samimi ve içten açıklamaları, Muhtarlar tarafından sık sık alkışlar ile kesildi.