Dubai’ye Emirates ile uçun ve Dubai’nin en ünlü cazibe merkezlerinden biri olan Geleceğin Müzesinde Emirates’in misafiri olun

2 Ekim 2022 tarihine kadar satın alınan tüm biletler için geçerli olan bu muhteşem kampanyayla, şehrin en büyük ve yeni cazibe merkezlerinden birinde geleceğe doğru bir yolculuğa çıkın   Dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketi Emirates, 22 Eylül – 8 Aralık 2022 tarihleri arasında Dubai’ye seyahat etmeyi planlayan tatil severlere heyecan verici yeni bir kampanya sunuyor.

dubaiye-emirates-ile-ucun-ve-dubainin-en-unlu-cazibe-merkezlerinden-biri-olan-gelecegin-muzesinde-emiratesin-misafiri-olun.jpg

2 Ekim 2022 tarihine kadar satın alınan tüm biletler için geçerli olan bu muhteşem kampanyayla, şehrin en büyük ve yeni cazibe merkezlerinden birinde geleceğe doğru bir yolculuğa çıkın

 

Dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketi Emirates, 22 Eylül – 8 Aralık 2022 tarihleri arasında Dubai’ye seyahat etmeyi planlayan tatil severlere heyecan verici yeni bir kampanya sunuyor. Bugünden itibaren tüm Emirates yolcuları Dubai’nin en ünlü cazibe merkezlerinden biri olan Geleceğin Müzesinde Emirates’in misafiri olma fırsatından yararlanabilirler. 

 

Bu özel kampanya bugünden başlayarak 2 Ekim 2022 tarihine kadar MFUTURE kodu ile satın alınan tüm Dubai uçak biletleri için geçerlidir. Kampanya, 22 Eylül 2022 – 8 Aralık 2022 tarihleri arasında tüm kabin sınıflarında yapılacak seyahatlerde emirates, Emirates irtibat merkezi veya seyahat acenteleri üzerinden rezervasyonları yapılıp, satın alınacak biletler için geçerlidir. 

 

Geleceğin Müzesi biletleri, yolculara müzenin açık olduğu saatlerde tek bir ziyaret hakkı vermekte olup, planladığınız ziyaret tarihinden önce Emirates tarafından gönderilecek bir kod ile museumofthefuture adresinden yapacağınız rezervasyonla ve en geç 15 Aralık 2022 tarihine kadar kullanılabilir.* 

 

Dubai’nin en çok konuşulan cazibe merkezlerinden biri olan Geleceğin Müzesi, ortak geleceğimizi görmek, şekillendirmek ve ona dokunmak isteyen her yaştan ziyaretçiye açıktır. Dünyadaki en güzel binalardan biri olarak nitelendirilen muhteşem bir binanın içinde sürükleyici ve beş duyunuzun tamamına hitap eden bir ortamda 50 yıl sonrasını keşfetme şansına sahip olacaksınız. 

 

Uzaya gidecek, doğa harikalarını keşfedecek ve hayatımızı değiştirecek teknolojilere daha yakından bakacaksınız. Çocuklar, Geleceğin Kahramanları olmaktan ve daha aydınlık bir yarın için zorlu görevleri tamamlamaktan mutluluk duyacaklar. 

 

Emirates ile Dubai’yi dolu dolu keşfedin

Altı kıtada 130’dan fazla noktaya uçuşlarını emniyetli bir şekilde yeniden başlatan Emirates, şu anda Türkiye’den Dubai’ye haftada 17 sefer gerçekleştiriyor. 

 

Şehri gezmek, bir plaj kaçamağı yapmak, kafa dinleyip gevşemek, çölde benzersiz bir deneyim yaşamak veya sadece bir mola vermek… Dubai’yi ziyaret eden her yolcu için mutlaka bir seçenek mevcut. Dubai, güneşli sahillerinden kültürel miras turizmi etkinliklerine, birinci sınıf konaklama ve eğlence tesislerine kadar her zevke ve renge hitap eden deneyimler sunuyor.

 

Skywards iş ortakları: Emirates’in ödüllü yolcu sadakat programı olan Skywards’un üyeleri, BAE’de perakende mağazalarda yapacakları günlük harcamalarında Miles puanları toplayabilir ve bu puanları ödül biletleri almak, kabin yükseltmek, konserlere ve spor etkinliklerine bilet almak için kullanabilirler. Emirates Skywards hakkında daha fazla bilgi için: emirates

 

Daha fazla bilgi almak için emirates adresini ziyaret edin. Biletler emirates adresinden, Emirates satış ofislerinden, doğrudan veya çevrimiçi olarak seyahat acentelerinden satın alınabilir.

 

*Koşullara tabidir. Koşulların tam listesi için lütfen aşağıdaki adresi ziyaret edin:emirates

 

  • Bu özel kampanya için talepler, varıştan en az 96 saat önce yapılmalıdır. 
     
  • Kriterlere uygun bir uçuş için bilet satın aldıktan sonra 96 saat içerisinde, emirates.com üzerinden veya bir seyahat acentesi vasıtasıyla satın aldığınız Kriterlere Uygun Uçuşlar için doğrudan Emirates’ten Geleceğin Müzesi için giriş kodunu/kodlarını içeren bir e-posta teyidi alacaksınız.
     
  • Hediye olan Geleceğin Müzesi biletleri, planlanan ziyaretten önce Emirates’in göndereceği kod kullanılarak en geç 15 Aralık 2022 tarihine kadar museumofthefutur adresinden rezerve ettirilmelidir. Kod veya kodlar, museumofthefutur üzerinden sadece bir seferliğine kullanılabilecek olup bu kod kullanılarak rezervasyon yapıldıktan sonra değişiklik yapılamaz.
     
  • Verilen tek kullanımlık kodlar, 15 Aralık 2022 tarihine kadar tüm tarihler ve saatler için geçerlidir ve rezervasyon sırasındaki müsaitlik durumuna tabidir.
     
  • Rezervasyonunuzda bulunan her yolcuya ücretsiz tek bir bilet verilecektir. 
     
  • Üç yaşından küçüklerden müze giriş parası alınmadığından bu çocuklar için kod verilmez. Tek yapmanız gereken, üç yaşından küçüklerin biletlerini ücretsiz yetişkin biletleriyle birlikte web sitesinde rezerve ettirmektir.
     
  • 16 yaş altı çocuklara bir yetişkin eşlik etmelidir. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı