Elektronik Müziğin Dahi Grubu Moderat, PSM Loves Summer By %100 Müzik Kapsamında 24 Haziran'da Zorlu PSM'de!

‘PSM Loves Summer by %100 Müzik’ konserlerinde dünya müzik sahnesinin efsaneleri buluşmaya devam ediyor! Zorlu PSM, #BuYazıÇokSeveceksin mottosuyla geçen sezon başlattığı PSM Loves Summer by %100 Müzik serisinde sahne alacak isimlerden biri efsanevi grup Moderat oldu.

elektronik-muzigin-dahi-grubu-moderat-psm-loves-summer-by-%100-muzik-kapsaminda-24-haziranda-zorlu-psmde.jpg

‘PSM Loves Summer by %100 Müzik’ konserlerinde dünya müzik sahnesinin efsaneleri buluşmaya devam ediyor!

Zorlu PSM, #BuYazıÇokSeveceksin mottosuyla geçen sezon başlattığı PSM Loves Summer by %100 Müzik serisinde sahne alacak isimlerden biri efsanevi grup Moderat oldu. Elektronik müziğe yön veren Berlin çıkışlı üçlü, Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde müzikseverlerle buluşacak!

‘Bad Kingdom’, ‘A New Error’, ‘The Fool’, ‘Eating Hooks’ gibi milyonlarca dinlenmeye ulaşan ve elektronik müzik dünyasında kendilerine özel müzikal bir dil oluşturan Moderat, PSM Loves Summer by %100 Müzik kapsamında 24 Haziran 2023’te Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde unutulmaz bir konsere imza atacak.

Apparat projesiyle tanıdığımız Sascha Ring ve Modeselektor üyeleri Gernot Bronsert ve Sebastian Szary’nin, 2000’lerin başında, elektronik müziğin nabzının attığı Berlin’de birleşerek kurdukları grup Moderat, PSM Loves Summer by %100 Müzik konser serisi kapsamında Zorlu PSM’de sahne alacak isimlerden biri oldu. Çıkış yaptıkları günden itibaren, elektronik, minimal techno, ambient ve glitch türlerini tek potada eritmeyi başaran kendi isimlerini verdikleri ‘Moderat’, ‘II’ ve ‘III’ albümleri kapsamındaki ‘Bad Kingdom’, ‘A New Error’ , ‘The Fool’, ‘Rusty Nails’, ‘Reminder’ gibi eserleri elektronik müzik dünyasında kültleşmeyi başardı. 

Canlı performanslarında sergiledikleri görsel şovlarla da kendinden söz ettirerek dünyaca ünlü müzik platformu Resident Advisor tarafından ‘Kaçırılmaması Gereken Canlı Performans Grubu’ seçilmenin yanı sıra, Primavera Sound, Glastonbury, Sónar, Electric Zoo, Lowlands Fesival gibi festivallerde pek çok kez ana isimlerinden biri olarak sahne alan grup, ustaca tasarlanmış canlı performansları ve akıllara kazınmış efsanevi şarkılarıyla, dinleyicilerini benzersiz bir yolculuğa çıkarmak üzere PSM Loves Summer by %100 Müzik kapsamında 24 Haziran 2023’te Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne geliyor.

PSM Loves Summer by %100 Müzik: Moderat konserinin biletleri passo’da satışta. 

Bilet Fiyatları

Ön Satış 2. Dönem: ₺660,00

Ön Satış 1. Dönem: ₺550,00

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı