Enerjisa, güvenli ödeme altyapısı için Akbank’la iş birliğine imza attı

Elektrik dağıtım ve perakende satışında Türkiye’nin lider şirketi Enerjisa Enerji, geleceğin bankacılık deneyimini tasarlarken, yenilikleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştıran Akbank ile 14 ildeki 76 Enerjisa İşlem Merkezi’nin ödeme altyapısının sağlanması için kapsamlı bir iş  birliğine imza attı.

enerjisa-guvenli-odeme-altyapisi-icin-akbankla-is-birligine-imza-atti.jpeg

Elektrik dağıtım ve perakende satışında Türkiyenin lider şirketi Enerjisa Enerji, geleceğin bankacılık deneyimini tasarlarken, yenilikleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştıran Akbank ile 14 ildeki 76 Enerjisa İşlem Merkezinin ödeme altyapısının sağlanması için kapsamlı bir iş  birliğine imza attı. Proje dahilinde her ay yaklaşık 700.000 Enerjisa müşterisi, Enerjisa İşlem Merkezlerinden yaptıkları fatura ödemelerini Akbank güvencesi ile TCMB lisanslı, anlaşmalı ödeme kuruluşları üzerinden gerçekleştirebilecek.

 

Sabancı Holding ve E.ONun çoğunluk hisselerine sahip olduğu ve halka açık bir yapıda faaliyetlerini yürüten, elektrik dağıtım ve perakende satışında Türkiyenin lider şirketi Enerjisa Enerji, müşterilerine en iyi şekilde hizmet edebilmek ve müşteri memnuniyetini artırmak üzere, bankacılık ve ödeme sistemleri konusunda Türkiyenin en önde gelen bankalarından Akbank ile ortak bir projeye imza attı. Anlaşma kapsamında Enerjisa Enerji müşterileri, Enerjisa İşlem Merkezlerinden yaptıkları fatura ödemelerini Akbank güvencesi altındaki TCMB lisanslı, anlaşmalı ödeme kuruluşları sayesinde yapabilecekler. 

Türkiyenin 3 dağıtım bölgesindeki, 14 ilde 21 milyonu aşkın kullanıcıya kaliteli hizmet götürmeyi hedefleyen Enerjisa Enerji, müşterilerinin ödemeler konusunda da en iyi ve güvenilir servisi alabilmesi için Akbanktan destek alıyor. 14 ildeki 76 Enerjisa İşlem Merkezlerinin ödeme altyapısını Akbank’ın üstlenmesi sayesinde müşteriler, Enerjisa fatura ödemelerini nakit veya kredi kartı ile kolaylıkla gerçekleştirebilecekler. 

Hizmetin Odağında Müşteri Memnuniyeti Var

Enerjisa Enerji Perakende Satış Şirketleri Genel Müdürü Ersin Esentürk konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; 

‘’ Biz her zaman yaptığımız işin merkezine müşterimizi koyarak bugüne geldik. Şimdiye dek gerek müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan yatırımlarımızla gerekse de sunduğumuz yenilikçi çözümlerimizle müşterilerimize en iyi hizmeti götürmeyi amaçladık. Bu anlaşma ile Enerjisa Enerji olarak hizmet verdiğimiz bölgelerde müşterilerimize sunduğumuz uçtan uca çözümleri arttırmaya devam ediyoruz. Sabancı Holding çatısı altında yer alan, Enerjisa ve Akbank gibi iki güçlü ve güvenilir markanın iş birliği bizler açısından çok değerli. Bu proje dahilinde her ay 700.000 Enerjisa Enerji müşterisi, İşlem Merkezlerimiz üzerinden gerçekleştirdikleri ödemeleri Akbank güvencesi ile yapabilecek. Her yıl yaklaşık 10 milyon Enerjisa fatura ödemesinin bu kanaldan gerçekleşmesini bekliyoruz. İnsanımıza kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti sağlamak için yenilikçi ve güvenli uygulamalarımızı müşterilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz ‘’ dedi. 

Güçlü teknolojik altyapımızla Enerjisa İşlem Merkezlerinde de Enerjisa kullanıcılarına hizmet vermeye başladık

Akbank olarak Enerjisa kullanıcılarına yıllardır kendi kanallarından farklı ürünlerle kesintisiz hizmet verdiklerini söyleyen Akbank bunlara ek olarak bankanın güçlü teknolojik altyapısıyla Enerjisa İşlem Merkezlerinde de Enerjisa kullanıcılarına hizmet vermeye başladığını belirtti. Akbank Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tugal konuşmasına şöyle devam etti: 

Enerjisa ile yaptığımız işbirliğiyle Açık Bankacılık uygulamalarımızı Enerjisa abonelerinin kullanımına sunuyoruz. İşbirliğimiz neticesinde Enerjisa İşlem Merkezlerinden fatura ödemek isteyen kullanıcılar hızlı ve güvenli bir şekilde fatura ödemelerini gerçekleştirebilecekler. Akbank olarak şubelerimiz ve dijital kanallarımızdan sunduğumuz bütünsel müşteri deneyimini Enerjisa İşlem Merkezlerinde fatura ödemeleri için Enerjisa kullanıcılarına da sunuyoruz. Akbank olarak bu tür işbirlikleri ile tüm kullanıcılarımızın, Akbank hizmet ve servislerine her yerden ulaşmasını ve Akbank servis kalitesini deneyimlemesini amaçlıyoruz.  

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı