Esmer’den Kongre Çağrısı

Genç Parti Mezitli İlçe Başkanı Gökhan ESMER, Cumartesi günü yapılacak olağan genel kurula tüm Mezitlililer’i davet etti.

Genç Parti Mezitli İlçe kongresi 08.10.2022 Cumartesi günü Şoförler Odası Kongre Salonunda yapılacak çoğunluğa bakılmaksızın gidilecek olan kongrede mevcut başkan Gökhan Esmer’in yeniden ilçe başkanlığına seçilmesine kesin göz ile bakılıyor.

Tüm Türkiye’de Kurucu Genel Başkan Cem Uzan önderliğinde yeni bir yapılanmaya giden Genç Parti; genç, dinamik ve deneyimli isimler ile tüm Türkiye’de örgütlenerek 2023 yılında yapılacak olan genel seçime hazır olarak girmek istiyor.

Cumartesi günü yapılacak olan kongreye üyeler ile tüm Mezitliler’i davet eden Gökhan Esmer, birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temenni ettikleri genel kurul sonrasi çalışmalara hız vereceklerini söyledi.

Esmer konuşmasına şöyle devam etti; “Genç Parti Mezitli İlçe Başkanlığı olarak kentimize ve vatandaşlarımıza önümüzdeki 2 yılın projelerini hazırladık. Kongremize müteakip bu projeleri hayata geçireceğiz. Çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız, kadınlarımız, doğamız ve hayvan dostlarımız için fayda sağlayacak bu projelerimizi Mezitli halkına sunmanın heyecanını yaşıyoruz.”