Fuzul, Memleketim Paketi ile Türkiye’ye döviz girdisi sağlayacak

Sektördeki 30 yıllık deneyimi ve güçlü finansal yapısı ile ev ve otomobil sahibi olmak isteyenlere çözüm sunan Fuzul Tasarruf Finansman AŞ, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarında sıklıkla dikkat çektiği ülkeye döviz girdisi sağlanmasından hareketle Memleketim Paketi’ni hazırladı.

fuzul-memleketim-paketi-ile-turkiyeye-doviz-girdisi-saglayacak.jpg

Sektördeki 30 yıllık deneyimi ve güçlü finansal yapısı ile ev ve otomobil sahibi olmak isteyenlere çözüm sunan Fuzul Tasarruf Finansman AŞ, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarında sıklıkla dikkat çektiği ülkeye döviz girdisi sağlanmasından hareketle Memleketim Paketi’ni hazırladı. Sektörde ilk ve tek olan ürün ile yurt dışında yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları; yüzde 9 sabit organizasyon bedeli avantajı ile 3 ay gibi kısa sürede Türkiye’de istedikleri şehirde ev sahibi olabilecekken, söz konusu ürün ülkeye döviz girdisi için yeni bir kaynak olacak.  

 

Kurulduğu günden bu yana yüz binlerce kişinin ev ve otomobil ihtiyacına çözüm olan Fuzul Tasarruf Finansman AŞ, Memleketim Paketi ile sektördeki ilklerine bir yenisini daha ekledi. Yurt dışında yaşayıp, Türkiye’de ev sahibi olmak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hayatını kolaylaştıracak yeni ürün, Türkiye’ye döviz girdisi için yeni bir kaynak olacak. 

 

“Ülkemize ciddi bir döviz girdisi sağlayacağız”

Ürün hakkında açıklamalarda bulunan Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal; “Fuzul olarak geçmişte olduğu gibi bugün yine ülkemizi düşünerek bir ilke daha imza attık ve Memleketim Paketi’ni hayata geçirdik. Memleketim Paketi ile yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız yüzde 9 sabit organizasyon ücreti avantajı ve 3 aydan başlayan oldukça kısa teslim süreleriyle Türkiye’de ev sahibi olabilecek. Memleketim Paketi, sadece ev sahibi olmak isteyenlerin hayatını kolaylaştırmakla kalmayacak ayrıca ülkemiz ekonomisine de katkı sağlayacak. Dünyanın birçok ülkesinde aynı anda duyuracağımız yeni ürünümüz ile yurt dışından ülkemize ciddi bir döviz girdisi sağlayacağız. Böylece Türkiye’nin cari dengesinin yakalanmasına da destek olacağız. Memleketim Paketi ile dünyanın dört bir yanındaki vatandaşlarımızın birikimlerini, her zaman değerini koruyan bir yatırıma dönüştürmelerine öncü olacağız. Aynı zamanda tatillerini Türkiye’de geçirmek isteyen ya da ülkesine kesin dönüş yapacakların Türkiye’deki evleri Fuzul ile hazır olacak” şeklinde konuştu.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı