Gelecek Partisi Mersin’de Toplumsal Projelere Destek Veriyor

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış ve Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca Uyuşturucu İle Mücadele Eden Aileler Derneğine nezaket ziyaretin de bulundular. Ziyarette Dernek Başkanı Kamuran Bilen’den faaliyetleri hakkında bilgi aldılar.

Gelecek Partisi Mersin’de toplumsal projelere duyarlığı gösteren çalışmalara devam ediyor. Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış ve Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca Uyuşturucu İle Mücadele Eden Aileler Derneği Başkanı Kamuran Bilen’i ziyaret ederek kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dernek faaliyetlerini anlatan Kamuran Bilen, “Mersin’de sadece ilaçlı Tedavi uygulayan AMATEM ve ÇAMATEM adlı iki kurum var. Bu iki kurumun başarı oranı maalesef sadece yüzde 3 ile sınırlı. Dernek olarak uyuşturucu madde kullanan vatandaşlarımız için tedavi köyleri projemiz var. Bu köylerde ilaçlı tedavi sonrası rehabilite çalışmaları ve tedavi edilen gençlerin topluma kazandırılmasını planlıyoruz. Uyuşturucudan kurtulan geçlerimizi ihtiyaç duyulan meslek gruplarına göre yetiştirilmeleri de hedefleniyor” dedi.

Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı ve İş İnsanı Hakan Alaca ziyarette yaptığı konuşmada, parti olarak gençleri önemsediklerini söyledi. Alaca, “Gençlerimiz uyuşturucunu pençesine maalesef kapılıyorlar. Gençler için üreteceğimiz politikalar ile onları topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. Ailelerimizi bu konuda destekleyecek projeler Gelecek partisi tüzüğünde yer almaktadır. Ayrıca, Gelecek Partisi olarak Uyuşturucu İle Mücadele Eden Aileler Derneğinin projelerine destek vereceğiz. Gençler bizim geleceğimizdir.” dedi.

Gençlerin uyuşturucu mücadelesinde faaliyet gösteren kurumların başarı oranlarının üzücü boyutta olduğunu dile getiren Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, “ Gençlerimizi uyuşturucu belasından kurtarmak ve onları topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek için gerekli tüm şartları gelecek partisi olarak yapmaya hazırız. Üzüntüyle öğrendik ki; gençlerimiz uyuşturucu madde bağımlılığına her geçen gün daha bulaşıyor. Bizler gençleri bu konuda koruyucu ve uyuşturucu madde bağımlılığına yönelmeleri için gerekli çalışmalarımız hazırdır. Gelecek Partisi olarak gençlik politikalarımız tüm gençleri kapsamaktadır. Gelecek gençlerimizle inşa edilecek. Gelecek Partisi ile geleceğimiz teminat altında olacaktır.” açıklamasında bulundu.