Gözne Caddesi’nde Yollar Yenilendi, Kaldırım Düzenlemesi Yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşların ulaşım kalitesine katkı sağlamak için, deforme olmuş bölgeleri hızla yeniliyor. Büyükşehir, Toroslar ilçesi Gözne Caddesi’ndeki toplam 3 kilometre uzunluğundaki yolda gerçekleştirdiği sıcak asfalt kaplama, çift taraflı kaldırım ve bordür düzenleme imalatını tamamlayarak yolu komple yeniledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent genelinde başlattığı asfalt atağına aralıksız olarak devam ediyor. Kentin birçok noktasında çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri, deforme olmuş yolları yenileyerek, vatandaşların hizmetine sunuyor. Büyükşehir, 3 kilometre uzunluğundaki Toroslar ilçesi Gözne Caddesi’ndeki yol yenileme çalışmalarını da tamamladı.
Gözne Caddesi, vatandaşların kullanımına sunuldu
Özellikle altyapı çalışmaları sonrasında asfalt kalitesinde bozulma olan yollarda çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, vatandaşların ulaşım kalitesine katkı sağlamak amacıyla plan ve programa alınan yolları hızla yeniliyor. Yol Yapım ekipleri, program dahilindeki noktaların yanı sıra, vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, Toroslar ilçesi Gözne Caddesi’nde toplam 3 km uzunluğundaki yolda zemin ve alt temel hazırlıklarını tamamlayan ekipler, sıcak asfalt serimini de gerçekleştirerek vatandaşların hizmetine sundu.
Ekipler eş zamanlı olarak, mevcutta bulunan ve zamanla yıpranmış kaldırımları da yenileyerek, özel gereksinimli vatandaşların kullanımına uygun hale getirdi. Kısmi kapama yaparak çalışmalarını sürdüren ekipler, Çavuşlu ve Çukurova Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan ve 3 kilometre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt kaplama imalatı, çift taraflı kaldırım imalatı, bordür düzenleme imalatını da tamamlayarak yolu komple yeniledi. Son olarak yatay işaretleme çalışmaları da yapılan yol, trafiğe açıldı. Büyükşehir’in yol yapım ekipleri, program dâhilinde kentin her noktasına hizmet götürmeye devam edecek.