GÜNDEM…

Aslında herkesin bildiği ama sadece izlemekle yetindiği bir süreçten geçiyoruz.
peki neler oluyor.
Yapılan MYK toplantısında tüm üyelerin istifa ettiği ve genel başkanın kabul ettiği öğrenildi.
Gidişata bakarsak Kılıçdaroğlu nun istifa etmeyip partiyi kendisi hariç yenileyip yerel seçime girmek istiyeceğidir yerel seçime kadar ise meclis teki oluşumları atama ve yönetme elini güçlendirme düşüncesinde.
Peki nasıl olmalı idi açıkçası ilk önce seçim analizi yapip özeleştiri yapmak gerekirdi yani bunca seçim kayıplarından sonra ilk kez bir seçimi kazanmak için tüm koşullar uygundu. Ekonomik krizler, depremler,devlet içindeki liyakatsizkiklar,peki nerde hata yaptı ATATÜRK’ÜN partisi adayları liyakati na göre değil makamına yada maddi durumuna göre seçti. Tabandan gelmiş aday olmak için istifa eden 40 il başkanından sadece 8i 40 ilçe başkanından sadece 3ünü seçilebilecek sıralardan aday gösterdiler ve sadece seçim zamanı genel merkezin yada il ilçe binalarinin yerini navigasyon ile öğrenen kişileri ön sıralardan aday yapıp tabanda canhıraş sadece partisine gönül vermiş sahada olan gönüllülerinden bunlar için koşturup çalışmaları istenmiştir.
peki şimdi ne olacak şöyle diyeyim genel merkez şimdi diyecek ki bize komplo kurdular montaj videolar yalan iftira siyaseti yaptılar.

O yüzden kaybettik bu yüzden genel başkanımız bir mücadele daha hak ediyor olacak olan bu ve maalesef durum git gide daha karmaşık hale gelecek. çünkü CHP listelerinde seçime giren diğer partilerden istifa edecek vekiller grup kurup, muhalefete, muhalefet edecekler ve bu durum tabanın daha,da kopmasına neden olacak.
Sağlıkla kalın…