Haftanın Spor Panoraması

Hafta sonu oynanan müsabakalarda rakipleri ile karşı karşıya gelen Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) ve Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü (ÇBFK) takımları ile bireysel sporcularımız haftayı başarılı sonuçlarla kapattı.

haftanin-spor-panoramasi.jpg

Hafta sonu oynanan müsabakalarda rakipleri ile karşı karşıya gelen Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) ve Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü (ÇBFK) takımları ile bireysel sporcularımız haftayı başarılı sonuçlarla kapattı.

Basketbol 2. Lig B Grubu'nda mücadele eden ÇBSK Basketbol A Takımı, İstanbul deplasmanında NEF Basketbol Takımı ile karşı karşıya geldi. İlk periyot ÇBSK'nın 20 – 23'lük üstünlüğü ile sona ererken, ikinci ve üçüncü periyot ise NEF takımının 23 – 17 ve 22 – 21'lik galibiyeti ile tamamlandı. ÇBSK son periyotta rakibine 10 sayılık fark atarak periyodu 12-22 ve maçı da 77-83 galibiyetle kapatan taraf oldu. 4 maç sonunda liderle birlikte 7 puana sahip olarak averaj ile 4. sırada yer alan ÇBSK bu hafta kendi evinde Samsun Basket ile karşılaşacak.

Voleybol 2. Lig 1. Grup'ta mücadele eden ÇBSK Kadın Voleybol Takımı kendi sahasında Bizimkent Voleybol Takımı ile karşılaştı. Setleri 25-15, 25-14, 21-25 ve 25-16 tamamlanan mücadele sonunda rakibini 3-1 mağlup ederek 18 puana yükselen ÇBSK, Küçükçekmece Voleybol ve Silivri Çağrıbey ile birlikte ilk üç sırayı paylaştı. ÇBSK Kadın Voleybol Takımı hafta sonu Saray deplasmanında Tekirdağ Marmara Spor ile karşı karşıya gelecek.

Tekirdağ 1. Amatör D Grubu'nda mücadele eden Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü (ÇBFK) hafta sonu Çorlu Rumeli Spor ile karşılaştı. Rakibini 2-0 yenerek puanını 18'e çıkaran ÇBFK averaj ile liderlik koltuğuna oturdu. ÇBFK, hafta sonu Çerkezköy deplasmanında Çerkez Gücü Spor ile mücadele edecek.

ÇBSK voleybol Yıldız Kızlar ve Küçük Kızlar takımları üçüncü haftayı da galibiyet ile kapatarak namağlup unvanlarını sürdürdü. ÇBSK Yıldız Kızlar Takımı deplasmanda karşılaştığı Tekirdağ Marmara Spor'u, ÇBSK Küçük Kızlar Takımı ise kendi sahasında Yıldırım Spor'u set vermeden 3-0'lık skorlarla mağlup etti.

ÇBSK U-18 Basketbol Takımı ise kendi sahasında Ergene Gelişim Gençlik Spor'u konuk etti. ÇBSK baştan sona üstün götürdüğü mücadelenin sonunda sahadan 98-17 gibi farklı bir galibiyet ile ayrıldı.

Öte yandan, Kırklareli Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Çorlu, Kırklareli, Lüleburgaz ve Babaeski'den toplam 12 sporcunun katıldığı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Masa Tenisi Müsabakaları'nda mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi sporcusu Mert Ballı, turnuvada üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı