İyi ki buluşuyoruz, iyilikte buluşuyoruz! Boyner ve müşterilerinin hedefinde en az 2000 çocuğun okula dönüş heyecanına ortak olmak var

İyi ki buluşuyoruz, iyilikte buluşuyoruz!   İyiliği ve onu yaymayı odağına alan Boyner, yeni eğitim-öğretim dönemi hazırlıklarının başladığı bugünlerde ihtiyaç sahibi çocukların okul heyecanına müşterileriyle birlikte ortak oluyor.

iyi-ki-bulusuyoruz-iyilikte-bulusuyoruz-boyner-ve-musterilerinin-hedefinde-en-az-2000-cocugun-okula-donus-heyecanina-ortak-olmak-var.jpg

İyi ki buluşuyoruz, iyilikte buluşuyoruz!

 

İyiliği ve onu yaymayı odağına alan Boyner, yeni eğitim-öğretim dönemi hazırlıklarının başladığı bugünlerde ihtiyaç sahibi çocukların okul heyecanına müşterileriyle birlikte ortak oluyor. Boyner’in okula dönüş kapsamında hazırladığı alt-üst eşofman takımı ya da çanta-boya kalemi setinden oluşan Askıda İyilik paketleri Boyner mağazaları, Boyner uygulaması ve boyner.com.tr’de satışa sunuluyor. 

 

Boyner, müşterilerinin satın aldığı Askıda İyilik paketleri kadar aynı oranda katkıda bulunarak iyiliği çoğaltmayı ve bu okula dönüş yolunda en az 2000 çocuğun mutluluğuna müşterileriyle birlikte ortak olmayı hedefliyor. Okula dönüş yolundaki çocukların yüzünü güldürecek Askıda İyilik paketleri Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

 

Boyner, bu yıl da öğrenciler için hazırlanan iyilik paketleri ile okula dönüş heyecanına ortak oluyor.  Boyner mağazaları, Boyner uygulaması ve boyner.com.tr’den yapılan alışverişlere kolayca eklenebilen 75 TL değerindeki iyilik paketleri ile ihtiyaç sahibi çocukların yüzü gülüyor. Alt-üst eşofman takımı ve çanta-boya kalemi setinden oluşan iyilik paketleri, Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşıyor.

 

İyiliği yaymayı hedefleyen Boyner, 2016 yılından bu yana devam eden Lokman Hekim Sağlık Vakfı iş birliği ile hayata geçirdiği “Askıda İyilik” projesi aracılığıyla bugüne kadar 50 binin üzerinde iyilik paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

 

Boyner, “Askıda İyilik” paketleriyle herkesi iyiliği yaymaya ve okula dönüş yolundaki çocukların mutluluğuna ortak olmaya davet ediyor.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı