Judo Milli Takımı kampını tamamladı

 

Görme Engelliler Judo Milli Takım Kampı Mersin Servet Tazegül Spor Salonu’nda yapılan son antrenmanın ardından tamamlandı.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu 2022 faaliyet programında yer alan ve 08-17 Nisan tarihleri arasında Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Servet Tazegül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Görme Engelliler Judo Milli Takım Hazırlık Kampı sona erdi.

Görme engelliler judo milli takım teknik direktörü Hüseyin Üstündağ, Mersin’de yaptıkları hazırlık kampının çok verimli geçtiğini, kamp süreci boyunca kendilerine her konuda yardımcı olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve tüm personellerine teşekkür etti.

Millilerimizi kaldıkları otelde ziyaret eden Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “08-17 Nisan tarihleri arasında Mersin’de ağırladığımız Görme Engelliler Judo Milli Takımımız hazırlık kampını tamamladı. 23-24 Nisan tarihleri arasında 20 ülkenin katılımıyla Antalya’da düzenlenecek olan Judo Grand Prix’e katılmak üzere Millilerimizi bugün uğurluyoruz. Katılacakları uluslararası organizasyonda ülkemizi ve bayrağımızı en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyor, başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.