Kampüs Mahallede Kurslarına Kayıtlar Başlıyor

Çankaya Belediyesinin gençlere yönelik hizmetlerinden “Kampüs Mahallede” başlıyor.

kampus-mahallede-kurslarina-kayitlar-basliyor.jpg

Çankaya Belediyesinin gençlere yönelik hizmetlerinden “Kampüs Mahallede” başlıyor. Gençlerin yabancı dil, fotoğrafçılık, işaret dili, diksiyon, spikerlik, web tasarımı çeşitli kurslardan yararlanabilecekleri kurslara, kayıtlar 19 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında yapılabilecek. 

 

Çankaya Belediyesinin gençlere yönelik hizmetleri arasında yer alan kişisel gelişim ve meslek edinme yolunu açan kurslarını içeren “Kampüs Mahallede” kayıtları 19 Eylül-25 Ekim tarihleri arasında yapılacak. İspanyolca, Almanca, Fransızca, İngilizce, Rusça yabancı dilleri, İşaret Dili, fotoğrafçılık, web tasarım, diksiyon, spikerlik ve sunuculuk, drama ve dans, kurslarının yer alacağı kurslara 18-29 yaş arası gençler katılabilecek. Kayıt için kursların verileceği Emek, Maltepe ve 100. Yıl Çankaya Evlerine kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğraf ile başvurmak yeterli olacak.  

 

GENÇLERİMİZİN YANINDA OLUYORUZ 

Çankaya’ya yolu düşen tüm yurttaşlarımıza olduğu gibi gençlerimize yönelik hizmetlere de önem verdiklerini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, gençlere kolaylık sağlayacak ve katkı sunacak hizmetlerini sürdüreceklerini söyledi. Üniversite öğrencilerine ücretsiz akşam yemeği uygulamasını yıl boyunca ara vermeden sürdürdüklerini belirten Başkan Taşdelen, “Uygun ücretle yabancı dil öğrenmelerine fırsat tanıyan Yabancı Dil İndirim Protokolü, ders çalışabilecekleri belediyemize 10 kütüphanemiz, 100. Yıl Çankaya Evimizdeki ücretsiz çamaşırhanemiz, özellikle kış aylarında kampüs önlerindeki sıcak çorba ikramımız ile her zaman gençlerimizin yanında oluyoruz olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.  Taşdelen, “Ankara’ya öğrenim için gelen gençlerimize de ‘hoş geldiniz’ diyor ve tüm gençlerimizi ücretsiz kurslarımızdan yararlanmaya davet ediyorum” dedi.        

 

KURSLAR ÜCRETSİZ  

Gençler, hafta içi akşam ve hafta sonu, yaş gruplarına uygun olarak oluşturulacak dersliklerde, eğitimlerine ve kendilerini geliştirmelerine katkı sağlayacak kurslardan ücretsiz yararlanacak.  Detaylar için Gençlik Biriminin 458 89 00/ 1841- 1842 numaralı telefonlarından bilgi alınabilecek.  Emek, Maltepe ve 100. Yıl Çankaya Evlerine başvuru yapılabilecek kurs detayları ise şöyle: 

 

Emek Çankaya Evi: 0 312 215 46 76 

Fotoğrafçılık 

İspanyolca A1 

Fransızca A1 

Almanca A1 

İngilizce A1 

Drama 

Diksiyon 

İşaret Dili 

 

Maltepe Çankaya Evi: 0 312 230 80 42 

İşaret Dili 

Rusça A1 

Almanca A1 

İngilizce B1 

İspanyolca A1 

Diksiyon 

Spikerlik Sunuculuk 

Dans 

Drama 

Web Tasarım 

Dijital Fotoğrafçılık 

 

100.Yıl Çankaya Evi: 0312 458 89 00/1849 

Fransızca A1  

Almanca A1 

Almanca A2 

Rusça A1 

İngilizce A1 

İngilizce A2 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı