Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Kalaycı mesajında: “Yüce Milletimizin 30 Ağustos 1922 tarihinde Dumlupınar’da kazandığı bu büyük zafer; hür ve bağımsız olarak Şehitlerimiz kanlarıyla sulanmış bu kutsal topraklarda ilelebet yaşamak için canını ortaya koyduğu en önemli zaferlerinden birisi olmuştur.

karaman-belediye-baskani-savas-kalayci-30-agustos-zafer-bayraminin-100-yildonumu-dolayisiyla-mesaj-yayimladi.jpg

Başkan Kalaycı mesajında: “Yüce Milletimizin 30 Ağustos 1922 tarihinde Dumlupınar’da kazandığı bu büyük zafer; hür ve bağımsız olarak Şehitlerimiz kanlarıyla sulanmış bu kutsal topraklarda ilelebet yaşamak için canını ortaya koyduğu en önemli zaferlerinden birisi olmuştur. Milletimiz, birlik ve beraberlik bilinci içerisinde sonsuza kadar özgür ve onurlu bir şekilde var olacağını tüm dünyaya ispat etmiştir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu ve büyük taarruzun Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize Cenab-ı Hakk’tan sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum. Şanlı zaferimizin 100. yılı kutlu olsun” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı