Kılıçdaroğlu Denizli’de: Sosyal devlet fakirin fukaranın yanında durur

Denizli’de halk buluşması gerçekleştiren Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Hiçbir yoksul ailenin elektriği, suyu, doğal gazı kesilmeyecek. Bunlar temel haklardır” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Niğde’nin ardından Denizli’de seçmenlerle buluştu. Kılıçdaroğlu’na Cumhurbaşkanı yardımcısı adayları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da eşlik etti.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının satır başları şöyle oldu:

Beraber ve birlikte Türkiye’yi aydınlığa çıkaracağız. Beraber ve birlikte demokrasi getireceğiz. Tek bir çocuğun yatağa aç girmediği güzel bir Türkiye inşa edeceğiz. Hiçbir çocuk bu bereketli topraklarda yatağa aç girmeyecek. Bunun sözünü verdim.

İnsanın onurunu koruyacağız. İnsanın yoksulluğunu asla ve asla afişe etmeyeceğiz. İnancımıza göre sağ elin verdiğini sol el görmemeli. Hiçbir yoksul ailenin elektriği, suyu, doğal gazı kesilmeyecek. Bunlar temel haklardır. Beşli çetelerin yanında duran devlete sosyal devlet denmez! Sosyal devlet fakirin fukaranın yanında durur.

Bu ülkeye adanmış bir gelenekten geliyoruz. Eleştirdi diye, hapse at, gözaltına al… Bizim dönemimizde bunların hiçbirisi olmayacak. (TAKİP HABER MERKEZİ)