Koçtaş’tan ZUBİZU Üyelerine Özel İndirim Kampanyası

Modadan beyaz eşyaya, seyahatten dekorasyona, teknolojiden akaryakıta 4 milyon üyesine hayatın her alanında ayrıcalıklar sunan ZUBİZU, Koçtaş’ta yapacağınız 400 TL üzeri alışverişlere 40 TL indirim fırsatı sunuyor.

koctastan-zubizu-uyelerine-ozel-indirim-kampanyasi.jpeg

Modadan beyaz eşyaya, seyahatten dekorasyona, teknolojiden akaryakıta 4 milyon üyesine hayatın her alanında ayrıcalıklar sunan ZUBİZU, Koçtaş’ta yapacağınız 400 TL üzeri alışverişlere 40 TL indirim fırsatı sunuyor. 1-15 Aralık tarihleri arasında geçerli kampanyaya katılmak için ZUBİZU üzerinden Koçtaş kampanyasına kayıt olmak gerekiyor.

 

 

ZUBİZU’nun yepyeni kampanyası ile ZUBİZU üyeleri, hem Koçtaş Kart avantajlarından yararlanmaya başlayacak, hem de Koçtaş mağazalarında yapacakları 400 TL ve üzeri alışverişte 40 TL indirim kazanacak. 

 

ZUBİZU’ya özel ayrıcalıklar, dekoratif ürünlerden mobilyaya, ev tekstili ürünlerinden mutfak, banyo ürünleri ve seramiğe, bahçe mobilyalarından aydınlatma ürünlerine, halıdan boyaya, parkeden ısıtma soğutma çözümlerine, binlerce çeşit ürünle, müşterilerinin hayatlarını güzelleştiren Koçtaş’taki tüm ürün gruplarında geçerli. 

 

ZUBİZU ve Koçtaş iş birliğiyle hayata geçirilen bu özel avantajdan yararlanmak için tek yapmanız gereken, ZUBİZU mobil uygulamasını indirmek ve Koçtaş kampanyasına katılmak. Kampanyaya katılarak Koçtaş Kart’ını eşleştiren müşteriler, alışveriş sırasında bu fırsattan yararlanılabilecek.

 

ZUBİZU, 20 sektörden 500’den fazla markayla yaptığı iş birliğiyle 4 milyon üyesine indirim kampanyaları, üyelere özel çekiliş ve davetiyeler gibi pek çok ayrıcalık sunarak, modadan beyaz eşyaya, seyahatten dekorasyona, teknolojiden akaryakıta hayatın her alanında üyelerinin yaşam kalitesini artırmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı