Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

İYİ Parti lideri Meral Akşener, ritim bozukluğu ve kalp çarpıntısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hastaneye kaldırıldı.

Akşener’in ritim bozukluğu ve kalp çarpıntısı sebebiyle Kavaklıdere’deki Özel Güven Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

‘BİR SORUN TESPİT EDİLEMEDİ’

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Akşener’in sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız” dedi.

Bu arada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından Meral Akşener’e geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yavaş, “Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. @meral_aksener’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

KARAMOLLAOĞLU’NDAN TELEFON

Saadet Partisi’nden yapılan açıklama ise “Genel Başkanımız, geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle hastanede müşahade altında olan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i arayarak, sağlık durumu hakkında İYİ Parti yetkililerinden bilgi aldı ve kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti” denildi.