MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN “MOTİVASYON ETKİNLİĞİ” İLÇELERE TAŞINIYOR

ANAMUR VE BOZYAZI KURS MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ ETKİNLİKTE BİR ARAYA GELDİ

BÜYÜKŞEHİR’İN ETKİNLİKLERİYLE GENÇLERİN SINAV KAYGISI AZALIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi MERCİ Öğrenci Danışmanlık Merkezi’nin “Motivasyon Etkinliği”nde öğrenciler yeniden bir araya geldi. Büyükşehir’in Anamur ve Bozyazı ilçelerinde yer alan Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi öğrencileri düzenlenen seminer ve konserle moral buldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde faaliyetlerini yürüten MERCİ Öğrenci Danışmanlık Merkezi tarafından başlatılan “Motivasyon Etkinliği”nin ikincisi gerçekleştirildi. Büyükşehir’in Anamur ve Bozyazı ilçelerinde yer alan Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi öğrencileri için ‘Motivasyon’ konulu bir sunum düzenlendi. Sunumun ardından Büyükşehir’in Kent Orkestrası sahne aldı.

Öğrenciler sınav kaygılarına mola verdi

Üniversite sınavına hazırlanan gençlerin motivasyonunu artırmak amacıyla ikincisi gerçekleştirilen “Motivasyon Etkinliği” ile öğrencilerde büyük endişe uyandıran sınav stresi ve gelecek kaygısının giderilmesi amaçlanıyor. Etkinliğe katılan Büyükşehir’in Anamur ve Bozyazı ilçelerinde yer alan Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi öğrencileri, Özel Gümüş Okulları’nın etkinlik salonunda bir araya gelerek moral buldu. Seminerin sonunda Büyükşehir Belediyesi’nin ‘1 Ekmek 1 Çorba’ hizmeti ve çay-kahve ikramıyla karşılanan gençler, Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Orkestrası konserinde doyasıya eğlendi.

“Ulaşabildiğimiz bütün öğrencilere bu deneyimi yaşatmayı planlıyoruz”

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, düzenlenen etkinliklerle öğrencilerin motivasyonunu artırmak istediklerini belirterek, “Merkezimiz ve ilçelerimiz fark etmeksizin ulaşabildiğimiz bütün öğrencilere bu deneyimi yaşatmayı planlıyoruz. Yaşadıkları zorlu sınav sürecinde ihtiyaçları olan motivasyonu sağlamak için bu etkinliklere devam edeceğiz” dedi.