Mezitli ve Tırmıl sanayi esnafı Dinçer’i bağrına bastı

Mersin Haber Ajansı

Tırmıl ve Mezitli sanayi sitesinde esnafla kucaklaşan Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, iktidar yürüyüşünü başlattıklarını belirterek ‘Mersin’de esnafın gücünü Türkiye’ye göstereceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile esnafın,işçinin üzerindeki vergi yükü kaldırılacak, halkımızın yüzü gülecek’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Miletvekili adayı Talat Dinçer, Tırmıl ve Mezitli sanayi sitesinde esnafla kucaklaştı. Dinçer’i bağrına basan sanayi esnafı parti ayrımı gözetmeksizin esnafın temsilcisi olan Dinçer’i meclise göndereceklerini söylediler.

CHP adayı Dinçer seçim çalışması kapsamında Tırmıl ve Mezitli Sanayi sitelerini gezerek esnafın mecliste hür ve güçlü sesi olmak için destek istedi.  CHP Akdeniz İlçe teşkilatı ve Tırmıl Sanayi siyesi Başkanı İlhan Çokgün ve çok sayıda oda başkanının eşlik ettiği  Dinçer  Tırmıl sanayi sitesi ziyaretinde yaptığı konuşmada esnafın ve işçinin üzerindeki vergi sigorta yükünü hafifletilmesi,  prim gün sayısı adaletsizliğine son verilmesi, işyeri kiralarında stopajı sıfırlanması, on yaş üzeri araçların yenilenmesinde ÖTV’nin kaldırılması başta olmak üzere esnafın, işçinin, memurun emekçinin sorunlarına çözüm üretmek adına hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretinde mecliste esnafın güçlü sesi olma adına partili partisiz her kesimden destek istediklerinin altını çizen Dinçer, ‘Bugün birlik beraberlik içerisinde hareket ederek esnafımızın sorunlarını parlamentoda çözüme kavuşturma  amacıyla yanınızdayız. Destek sizlerden hizmet bizden’ dedi.

Dinçer bugün ise Mezitlli EKK Başkanı Bünyamin Öngel ve yönetimine gerçekleştirdiği ziyaret sonrası sanayi sitesi esnafını ziyaret etti. Esnafın gücü ve desteği ile iktidar yürüyüşünü başlattıklarına vurgu yapan Dinçer’e sanayi esnafından tam destek geldi. Sanayi sitesi  esnafı ‘ Başkanımız neredeyse biz oradayız. Parti ayrımı gözetmeksizin esnafımızın ve sanatkarlarımızın sorunlarına mecliste  çözüm üreteceğine yürekten inandığımız Talat Dinçer ile bu yolda birlikte yürüyeceğiz’ diye konuştular