MEZİTLİ KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ HER YERDE

Türkiye için kader seçimi olarak tanımlanan 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala, Mersin’de Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu adına çalışma yürüten Kılıçdaroğlu Gönüllüleri ilçe ilçe köy köy  dört bir yanında ses getirmeye devam ediyor.

Gönüllüleri, sokak sokak, köy köy Mersin’nin en ücra köşelerine ulaşarak Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasıyla ilgili halkı bilgilendiriyor.

Özellikle genç ve kadın ağırlıklı çalışma ekipleriyle ses getiren Kılıçdaroğlu gönüllüleri, gece gündüz demeden broşür dağıtımından sosyal medya iletişimine kadar her alanda 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu başarıyla temsil ediyor.

“Değişim rüzgarları esiyor.

Türkiye değişime hazır. Çiftçimiz bu değişime hazır, işçisi, memuru, bürokratı bu değişime hazır. Akılcı bir ekonomi yönetimine inanıyorsanız bize katılın! Silivri korkusu olmadan konuşmak istiyorsanız bize katılın! Bu ülkede barış istiyorsanız, huzur istiyorsanız, aş, iş istiyorsanız bize katılın! Kamu yönetiminde liyakat olsun, işi ehline verelim diyorsanız bize katılın! Yeter ki, kim olduğunu asla unutma! Geliyor gelmekte olan!”