Muhtarlık Kurumunu Güçlendirme Çalıştayı Bakan Soylu'nun Katılımı İle Kınık'ta Gerçekleşecek

Türkiye Yüzyılında Muhtarlık Kurumunu Güçlendirme Çalıştayı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımı ile Kınık’ta gerçekleşecek.

muhtarlik-kurumunu-guclendirme-calistayi-bakan-soylunun-katilimi-ile-kinikta-gerceklesecek.jpg

Türkiye Yüzyılında Muhtarlık Kurumunu Güçlendirme Çalıştayı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımı ile Kınık’ta gerçekleşecek.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu ile Kınık Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan çalıştay, 27 Ocak 2023 Cuma günü saat 10:30’da  Kınık Öğretmenevi Amfi salonunda gerçekleşecek. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun teşrifleri ile onurlandıracağı Türkiye Yüzyılında Muhtarlık Kurumunu Güçlendirme Çalıştayı’na Bakan Süleyman Soylu’nun yanı sıra, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İller İdaresi Genel Müdürü Selçuk Aslan, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Genel Sekreteri Osman Aydemir, Ege Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ayşe Taylan, Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu, Ege Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu, Muhtarlar Daire Başkanı Suna Üstünel, Muhtarlar Daire Başkanı Ahmet Dalkıran, diğer illerin Muhtarlar Dernek Başkanları, İzmir İlçeleri Dernek Başkanları ve Yardımcıları, Kuzeyde Menemen, Aliağa, Dikili, Foça, Bergama, Kınık Muhtarları, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve Türkiye’nin dört bir yanından Muhtarlar katılacak.

Türkiye genelinden 350 muhtarın katılacağı Türkiye Yüzyılında Muhtarlık Kurumunu Güçlendirme Çalıştayı programı öncesi saat 10:00’da  Çalıştay Heyeti, Kınık Belediyesi’ni ziyaret edecek. Ziyaret sonrası heyet, çalıştayın yapılacağı Kınık Öğretmenevi’ne geçecek. 

Açılış konuşmaları ile başlayacak olan program, 

öğle yemeği ve Cuma namazının ardından saat 15:00’da katılımcıların yapacağı konuşmalar ile devam edecek. Kırsal Kalkınma Destekleri, Hayvan Varlığı ve Hayvancılık Destekleri, Bitkisel Üretim Destekleri, İzmir tarımı konu başlıklarının ele alınacağı Çalıştay, saat 17:00’ deki değerlendirme toplantısı sonrası düzenlenecek olan akşam yemeği ve Halk Eğitim Merkezi TSM Korosu ile sona erecek.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise; Kınık’taki programın ardından, İzmir’de gerçekleştirilecek ‘Bir çocuğun en iyi Narkotik polisi annesidir’ Seminerine katılım sağlayacak. Küçük yaştaki çocukların ve gençlerin zararlı ve yasaklı maddelere karşı korunmasına ve bilinçlendirilmesine yönelik yapılacak olan seminer sonrasında Bakan Süleyman Soylu, İzmir’den ayrılacak.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, ‘İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımı ile gerçekleşecek olan Türkiye Yüzyılında Muhtarlık Kurumunu Güçlendirme Çalıştayı’nın Kınık’ta gerçekleştirilecek olmasından son derece memnuniyet duyduklarını ve tüm Muhtarlarımızı ve kıymetli Basın Mensuplarımızı bu önemli çalıştaya davet ediyoruz katılımlarını canı gönülden bekliyoruz.’ dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı