Oda Başkanları ve esnaf teşkilatından Dinçer’e tam destek

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer’e Mersin il genelinde kurulu partili partisiz tüm oda başkanlarından tam destek geldi.  Dinçer etrafında kenetlenen  Meslek Odası Başkanları, eski Birlik Başkanı Talat Dinçer’i  sorun ve beklentilerine çözüm üretmek adına meclise taşımak için üzerlerine düşen tüm görev ve sorumlulukları  yerine getireceklerini belirttiler.

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer’e esnaf teşkilatının sorun ve beklentilerini çözüme kavuşturma konusunda yıllarca omuz omuza mücadele ettiği meslek odası başkanlarından tam destek geldi.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde CHP adayı Talat Diner ile bir araya gelen meslek odası başkanları sorun ve beklentilerine çözüm üretmek adına büyük şans olarak gördükleri CHP adayı Talat Dinçer’i meclise taşımak için özverili ve fedakar bir biçimde bir çalışma içerisinde olacaklarını söylediler.

CHP adayı Talat Dinçer’in yıllarca esnaf teşkilatında edindiği bilgi birikim ve donanımlarını meclis çatısı altında sürdürmesi gerektiğini ifade eden Oda Başkanları, “ Her sektörden esnaf ve sanatkarlarımızın sorun ve beklentilerine hakim, bu sorunların çözümü konusunda atılması gereken adımlar konusunda yeterli bilgi birikim ve donanıma sahip Talat Dinçer’in mecliste sesimiz  olması adına parti ayrımı gözetmeksizin tam destek vererek yanında olacağız. Tüm teşkilat tek yürek olarak sayın vekilimizi Meclise taşıma konusunda atılması gereken ne adım varsa, yapılması  gereken ne çalışma var ise özverili bir şekilde yerine getireceğiz ve bizlerin mecliste güçlü sesi olması adına sonuna kadar yanında olacağız” dediler.

CHP Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer ise oda başkanlarından gelen desteğe ve kendisine duyulan güvene teşekkür ederek “ Esnaf teşkilatının sorunlarını meclise taşınmamasından kaynaklı çözüme kavuşmuyor. Her meslek dalı meclis çatısında sektörel mücadelesini verirken  esnaf teşkilatı maalesef ki hep sahipsiz kalmış. Bugün bile parti listelerinde 81 ilde benim haricimde esnafı temsil edecek kimse yok. Omuzlarımdaki yükün, üstlendiği görev ve sorumluluğun farkındayım. Esnafımızın sesi olmak çözümün adresi olmak adına, esnafımızın gücünü Türkiye’ye göstermek adına ortak hareket etmemiz büyük önem taşıyor. Bugün sizlerin bu birliği, beraberliği ve parti ayrımı yapmaksızın ortaya koyduğu dayanışması seçimlerde bizi zafere taşıyacaktır. Gösterdiniz ilgi verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.