Oyun keyfini vivo Y21’de yaşayın

Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından vivo’nun uzun pil ömrü sunan 5000 mAh pili ve 18 W hızlı şarjı ile beğeni kazanan modeli Y21, güçlü performansı ile oyunseverleri kendine hayran bırakıyor.

oyun-keyfini-vivo-y21de-yasayin.jpg

Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından vivo’nun uzun pil ömrü sunan 5000 mAh pili ve 18 W hızlı şarjı ile beğeni kazanan modeli Y21, güçlü performansı ile oyunseverleri kendine hayran bırakıyor.

 

Oyunseverler bugün akıllı telefonlar sayesinde istedikleri her an ve her yerde kesintisiz oyun oynama şansına sahip. Ancak oyunun keyfine gerçekten varabilmek için, mobil oyun meraklıları geniş depolama alanı RAM/ROM, güçlü bir pil ve yüksek performans gibi özelliklere sahip akıllı telefonları   tercih ediyorlar.  

 

Yenilikçi ürünleri ile kullanıcıların dikkatini çeken dünyanın lider teknoloji markalarından vivo, yüksek teknoloji ile eşsiz tasarımı bir arada sunan Y21 modeli ile oyunseverlerin gönlünde taht kuruyor. Üretimi vivo Türkiye fabrikasında gerçekleştirilen Y21 gücünü, Android 11 tabanlı FunTouch OS 11.1 ve 2.0 GHz'e kadar CPU çalışma hızına ulaşan MediaTek’in Helio P35 işlemciden alıyor. Hücre içi teknolojisine sahip HD Halo 6.51 inç ekranı sayesinde kullanıcıları net ayrıntıların ve zengin canlı renklerin içine çekerek oyun oynamayı daha heyecan verici bir deneyime dönüştürüyor. 18 W hızlı şarjı ve 5000 mAh pil desteğiyle de oyunseverlerin tercihi olan Y21, 4 Gb +1 Gb genişletilmiş RAM desteği ile daha akıcı oyun oynama deneyimi sunuyor. Dört bileşenden oluşan soğutma çözümü sayesinde oyunun en önemli anlarında bile ısınmıyor. vivo Multi-Turbo 5.0 ile de, veri bağlantısını, sistem işlem hızını ve güç tasarrufu performansını yepyeni bir düzeye çıkarıyor. Y21’de yer alan 1 TB'a kadar genişletilebilen 64 GB depolama alanı ve genişletilmiş RAM 2.0 teknolojisi de kullanıcılara oyunlarını, videolarını ve fotoğraflarını rahatlıkla saklama olanağı sağlıyor.

 

Y21 ile fotoğraf ve video çekmek de ayrı keyif

 

4 cm’e kadar yaklaşan odağı sayesinde fotoğraf ve video çekimlerini eşsiz bir deneyime dönüştüren Y21, süper HDR özelliği ile profesyonel netlik sağlıyor. 6,51 inç HD + Halo ekran teknolojisi ile net bir görüntü, renklerin canlılığı ile görsel bir şölen sunuyor. Metalik Mavi ve İnci Beyazı renk seçenekleri ve zarif tasarımıyla da beğenilen telefon ayrıca güçlü bir parmak izi tarayıcısına ve yüz tanıma sistemi ile ekran kilidini açma özelliğine de sahip.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı