Polisan Kansai ve Yandex İle Yolculuğun Renkleri Evlere Taşınıyor

Mevsim ne olursa olsun yolculuğun en keyifli yanlarından biri de görülen eşsiz manzaralar… Ayçiçeklerin sıcak sarısı, lavanta bahçelerinin romantizmi, Ege’den güneye doğru inerken mavinin büyüsü, Karadeniz’de yeşilin huzuru sizi de sarmıyor mu? Peki, bu hissi Polisan Kansai Boya’nın renkleriyle evinize taşımaya ne dersiniz?    Bir trenin, arabanın ya da otobüsün camından doğayı izlerken dalıp gitmek ne güzeldir.

polisan-kansai-ve-yandex-ile-yolculugun-renkleri-evlere-tasiniyor.jpg

Mevsim ne olursa olsun yolculuğun en keyifli yanlarından biri de görülen eşsiz manzaralar… Ayçiçeklerin sıcak sarısı, lavanta bahçelerinin romantizmi, Ege’den güneye doğru inerken mavinin büyüsü, Karadeniz’de yeşilin huzuru sizi de sarmıyor mu? Peki, bu hissi Polisan Kansai Boya’nın renkleriyle evinize taşımaya ne dersiniz? 

 

Bir trenin, arabanın ya da otobüsün camından doğayı izlerken dalıp gitmek ne güzeldir. Manzaranın yarattığı his kimi zaman yaşama sevincini tazeler kimi zaman romantizme sürükler ama her zaman büyüleyicidir.  

 

Polisan Kansai Boya, “Renkleri hisset” söylemini bu kez yollardan evlere taşıdı ve Yandex ile yeni bir projeye imza attı. Proje kapsamında Polisan’ın renk kartelasında yer alan en doğal renkler, Zero Speed Banner reklam modeli ile Yandex kullanıcılarının hızları sıfıra indiğinde ekranlarında beliriyor.  

 

POLİSAN KANSAİ BOYA YANDEX İLE YOLLARDA

Tüketicilerin hayal ettiği yaşam alanına kavuşmaları için yenilikçi, yaratıcı, performansı yüksek ürünlerle kaliteli çözümler sunan Polisan Kansai, bu kez denize bakıldığında hissedilen huzuru ya da yemyeşil bir ormanın verdiği umut hissini evlere taşıyor. Doğadan ilham alan renkler Polisan Yandex’in Zero Speed Banner reklam modeli ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı