Saat&Saat’in Zamanı Kovalayanlar Belgesel Serisinin İlk Konuğu Semih Şentürk Oluyor

 Saat&Saat’in zamanın önemine vurgu yapmak amacıyla hayata geçirdiği “Zamanı Kovalayanlar” belgeselinin ilk bölümü, markanın YouTube hesabında yayına girdi.

saatsaatin-zamani-kovalayanlar-belgesel-serisinin-ilk-konugu-semih-senturk-oluyor.jpg

 Saat&Saat’in zamanın önemine vurgu yapmak amacıyla hayata geçirdiği “Zamanı Kovalayanlar” belgeselinin ilk bölümü, markanın YouTube hesabında yayına girdi. Serinin ilk konuğu, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda attığı son saniye golüyle Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Semih Şentürk oldu.  

 

Zaman, hepimiz için aynı gibi görünse de bazılarımız için farklı akıyor. Bazen zamanı yakalamamız mümkün olmuyor, bazen ise hayatımızda yıllar geçse de dün gibi hatırladığımız unutulmaz anlar yaşanıyor. Saat sektörünün Türkiye’deki güçlü markalarından Saat&Saat de zamana karşı yarışan, anı durdurup zamanı yakalayan ve bazen de zamanın her yerden daha yavaş aktığı diyarları mesken tutanların kısa ama etkileyici hikayelerini Zamanı Kovalayanlar adlı belgeselde sunuyor. Markanın YouTube kanalında yayına giren Zamanı Kovalayanlar’ın ilk bölümünün konuğu; Türk futbolunda zamanı en iyi kullanan oyuncu olarak bilinen, Fenerbahçe ve A Milli Takımın efsane futbolcusu Semih Şentürk oluyor.

 

Zamanın çok önemli olduğunu çünkü dakikalar hatta saniyeler içinde hayatınızın bambaşka bir noktaya gelebileceğini söyleyen Şentürk, belgeselde 2008 Avrupa Şampiyonası'nda attığı, Türk futbolunda çok özel bir yere sahip son saniye golünü anlatıyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı