Schneider Electric ve Envision Systems, Güçlü Yazılım Paketi Caneco ONE ile Sektörde Yeni Bir Başarı Hikayesine İmza Attı

Schneider Electric ve Envision Systems, yazılım sistemlerinde öncü Caneco ONE’ı kullanarak yeni nesil elektrik ve mekanik tasarımların yaratılması için iş birliği gerçekleştirdi.

schneider-electric-ve-envision-systems-guclu-yazilim-paketi-caneco-one-ile-sektorde-yeni-bir-basari-hikayesine-imza-atti.jpg

  • Schneider Electric ve Envision Systems, yazılım sistemlerinde öncü Caneco ONE’ı kullanarak yeni nesil elektrik ve mekanik tasarımların yaratılması için iş birliği gerçekleştirdi.
  • Schneider Electric’in küresel ortağı ALPI tarafından geliştirilen Caneco ONE ile Envision Systems, Türkiye’de yenilikçi, verimli, akıllı ve kaliteli tasarımları hayata geçiriyor.  

 

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric, pek çok ülkede mühendislik, proje yönetimi ve finansal danışmanlık alanlarında hizmet veren Envision Systems ile Türkiye’deki faaliyetlerine güç katan bir iş birliğine imza attı. Bu ortaklık kapsamında Envision Systems, elektrik mühendisliği alanında kapsayıcı çözümler sunan yazılım paketi Caneco ONE’ı kullanarak müşterilerine sunduğu değeri zenginleştiriyor.

 

İş birliği sayesinde mevcut çalışmalarını bir adım öteye taşıdıklarını ifade eden Envision Systems Kurucu Ortaklarından Levent Yılmaztürk; “Envision Systems olarak elektro-mekanik projelerin tasarımı, koordinasyonu, yönetimi ve danışmanlığında rol alıyoruz. En son mühendislik tekniklerini kullanarak ulaşımdan enerjiye ve binalara dek çok geniş bir yelpazede ihtiyaca yönelik yenilikçi çözümler geliştiriyoruz. Bu yolculukta Schneider Electric de hem dijital hem de teknik vizyonuyla her zaman yanımızda yer aldı. Caneco ONE kapsamında gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile bu ortak çalışmalarımızı güçlendiriyor ve kurum olarak elektrik tasarım alanında faaliyetlerimizi yeni bir boyuta taşıyoruz” dedi.

 

Caneco ONE iş birliği kapsamında zorlu koşullara rağmen sektör için örnek teşkil eden sonuçlar elde ettiklerine değinen Schneider Electric Preskripsiyon Yöneticisi Berna Keleş ise; “Schneider Electric olarak sürdürülebilirlik odağıyla yeni nesil teknoloji ve çözümleri Türkiye’nin gelişimine sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda öncü iş ortaklıklarına imza atmaktan gurur duyuyoruz. Bunun önemli bir örneği olarak, müşterilerine güvenilir, sürdürülebilir ve çevre dostu çözümler sunan mühendislik vizyonuna sahip Envision Systems ile başarı hikayelerine imza atıyoruz. Son olarak ise küresel iş ortağımız ALPI tarafından geliştirilen yazılım paketi Caneco ONE ile bugünün sorunlarına geleceğin çözümleriyle yanıt veren bir ortaklık başlattık. Entegre olmayan programları uçtan uca bağlı ve daha verimli bir şekilde yönetmek üzere Caneco ONE içerisindeki yenilikçi yazılımlardan yararlandık. Böylece otomatik hesaplama ve ölçümleme, daha hızlı tasarım süreçleri, uyum ve kalitede yakalanan başarı, kişiye özel veritabanı gibi yetkinlikler sayesinde tüm süreçler daha hızlı, daha ekonomik ve daha verimli bir hale geldi. İnanıyoruz ki bu çalışmalar, sektör için geleceği temsil ediyor ve Envision Systems gibi güçlü iş ortaklıklarıyla bu çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Caneco ONE: Geniş bir yelpazede çözüm sunan yazılım paketi

Schenider Electric iş ortağı ALPI tarafından geliştirilen Caneco ONE, dijital bir modelde (BIM) elektrik hesaplaması, boyutlandırma, şema ve maliyetlendirme özellikleriyle güvenilir güç dağıtım şebekeleri tasarlamak için elektrik mühendisleri için ‘hepsi bir arada’ bir yazılım paketi olarak öne çıkıyor.

 

Bu çok üreticili yazılım paketi, elektrik sistemlerini tasarlamak, çalıştırmak ve test etmek üzere tüm ihtiyaçlara yanıt veriyor. Hesaplama ve boyutlandırma için birden çok yazılım, elektrik BIM ve CAD uygulamalarını içeriyor. Böylece verimliliğin artmasına, dijital sonuçlar elde edilmesine ve sistemlerin kolaylıkla güncellenmesine olanak sağlıyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı