Seçer: “İktidar Mersin’i Unuttu”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin mitingi öncesinde kürsüye çıkarak bir konuşma yaptı.

Seçer: “Çok heyecanlıyız, 14 Mayıs’a az kaldı. Azimliyiz, kudretliyiz, çalışıyoruz, istiyoruz, iktidarı istiyoruz, onun için heyecanlıyız” dedi.

Millet İttifakının seçimi kazanmasının ardından Mersin’in hakkını alacağını ifade eden Seçer, “Türkiye hakkını alacak, sizin için heyecanlıyım. Ben de belediye başkanıyım, ben de isterim ki benim Cumhurbaşkanım Mersin’in hakkını versin. Mersin hakkını alacak. Sadece önümüzdeki günlerdeki hakkını değil geriden gelen hakkını da alacak. Hepsini alacak, toptan alacak, sana söz Mersinli hemşerim” ifadelerini kullandı.

“İKTİDAR MERSİN’İ UNUTTU”

AKP iktidarının Mersin’i unuttuğunu söyleyen Vahap Seçer, “10 ilde deprem oldu, 10 il yanına Elazığ da eklendi 11 il de afet bölgesi ilan edildi. 6 il de depremden zarar gören iller kategorisinde destek kapsamına alındı. Mersin alındı mı? Sana söz, Cumhurbaşkanım Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidarında Mersin hakkını alacak. Havaalanı bitti mi? bitmedi, iki ileri bir geri. Çeşmeli-Taşucu otoyolu yapıldı mı? yapılmadı. İki ileri bir geri. Pamukluk Barajı bitti mi? bitmedi. Tarsus’a gidemiyoruz, trafik sıkışıklığından. D-400 karayolunu yapamadılar. Size söz iktidarımız da Mersin hakkını alacak, ben de hakkımı alacağım. Gençlere metro yapıyoruz, engellediler mi? Mersin hakkını almadı, sizlere söz iktidarımızda Mersin hakkını alacak. Gece gündüz didindik, 4 yıldır Mersin’e baharı getirdik. Uyku bize haram oldu. Yoksulumuzla, garibimizle, gurebamızla beraber olduk, acılarını paylaştık, mutluluklarını paylaştık. Köylümün yolunu yaptık, üretimi destekledik, bunları bir başımıza yaptık. Azmimizle, Mersinlimize olan sevgimizle, inancımızla yaptık. Bundan sonra Mersinli hemşerim sana söz Mersin de hakkını alacak, Mersin Belediye Başkanı da hakkını alacak” dedi.