Seçer’den Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘Ramazan Bayramı’ ile ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bayramlar dargınlık ve kırgınlıkların bir kenara bırakıldığı, barışın, sevginin ve hoşgörünün toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, kardeşlik duygularımızın güç kazandığı zamanlardır. 6 Şubat deprem felaketlerinin etkisinde birlik ve beraberlik içerisinde, paylaşma ve yardımlaşmanın yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramı’nı daha karşılamanın buruk mutluluğu içerisindeyiz.

Biz biliriz ki; bayram misafirperverliktir. Bu bayram da Mersin’de sevdiklerimize kavuşacak, onlarla kucaklaşacak; sevgimizi, ekmeğimizi ve soframızı paylaşacağız.

Bayram sevinci ve coşkusuna her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Ramazan Bayramı’nın sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, tüm güzelliklerin yine bizimle olacağı nice mutlu bayramlar diliyorum.

Bu yıl aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin (TBMM) açılışının 103. yılını kutlamanın onurunu ve coşkusunu yaşıyoruz.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, halkın iradesini her şeyin üstünde tutarak, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu dünyaya ilan etmiş; bu kutlu günü de geleceğimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklara armağan etmiştir.

Biz de Cumhuriyet ruhuna yakışır, akla ve bilime yaraşır atılım, yenilik ve projelerle Mersin’de yaşayan tüm çocuklarımıza ve halkımıza hak ettikleri değeri ve hizmeti sunuyoruz.

Çocuklarımızın çağın teknolojik gelişmelerine ayak uydurabilen, okuyan, araştıran, sorgulayan, dünyayı dönüştürecek fikirler üretebilen, aralarında fırsat eşitsizliğinin ortadan kalktığı ve geleceğe güvenle bakabilen bireyler olabilmeleri için çalışıyoruz.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak seçen, seçilen ve özgür bir Türkiye için; egemenliğimize daima sahip çıkarak, Cumhuriyetimizi daha ilerilere taşımak ve onu muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için çok çalışmaya devam edeceğiz.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmetle ve minnetle anıyor; TBMM’nin açılışının 103. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” ifadelerini kullandı.