Toroslar’da Mahalleler Köşe Bucak Temizleniyor

Toroslar Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı ortamlar oluşturabilmek için ilçe genelinde genel temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

“Sokakta Temizlik Var” Projesi kapsamında 67 mahalle düzenli olarak sırayla baştan aşağı temizleniyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, rutin temizlik hizmetinin yanında kaldırım ve yol kenarlarındaki yabani otlar biçiliyor, sokaklar süpürülüyor, park ve yeşil alanlar bakımdan geçiyor, boş arsalar temizlenerek görüntü kirliliğinden uzaklaştırılıyor. Ekipler, son olarak Çukurova Mahallesi’nde genel temizlik çalışmasını tamamladı.

BAŞKAN YILMAZ; “TERTEMİZ BİR TOROSLAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçeyi daha yaşanılabilir kılmak ve tertemiz bir Toroslar oluşturmak için tüm ekipleriyle sahada olduklarını söyledi.
İlçe genelinde gerçekleştirdikleri rutin temizlik çalışmasının yanı sıra şok temizlik hizmetinin de belirlenen program dahilinde mahallerde devam ettiğini kaydeden Başkan Yılmaz; “Sokakların, yolların, parkların ve meydanların görünüm ve temizlik bakımı bir ilçenin aynısıdır. Halkımıza daha sağlıklı ve temiz yaşam alanları sunmak adına park ve yeşil alanlarımız olmak üzere tüm sokaklarımızda detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyoruz. Pırıl pırıl bir Toroslar için ekiplerimiz, 7/24 görev başında. Bu çalışmalarımızın yanı sıra hemşehrilerimizden gelen talepleri de anında değerlendirerek cevap veriyoruz” diye konuştu.