Ünlü İsimler “Ünlünü Seç" Yarışmasında Buluştu

Melikşah Altuntaş’ın sunumuyla, Redoxon tarafından hazırlanan “Ünlünü Seç” yarışmasının ilk bölümü Bayer Tüketici Sağlığı YouTube kanalında yayınlandı.

unlu-isimler-unlunu-sec-yarismasinda-bulustu.jpg

Melikşah Altuntaş’ın sunumuyla, Redoxon tarafından hazırlanan “Ünlünü Seç” yarışmasının ilk bölümü Bayer Tüketici Sağlığı YouTube kanalında yayınlandı. Beş bölümden oluşan yarışmada Şükran Ovalı, Şebnem Bozoklu, Enis Arıkan, Boran Kuzum ve Meriç Aral, Melikşah Altuntaş’la “Ben Kimim?” oyununu oynuyor.

Redoxon sponsorluğunda Melikşah Altuntaş’ın sunumuyla hazırlanan “Ünlünü Seç” yarışması Bayer Tüketici Sağlığı Youtube kanalında yayınlanmaya başladı. Her hafta yeni bir bölümün yayınlanacağı 5 bölümlük yarışmada Melikşah Altuntaş konukları Şükran Ovalı, Şebnem Bozoklu, Enis Arıkan, Boran Kuzum ve Meriç Aral’la “Ben Kimim?” oyununu oynuyor. 

Yarışmada Melikşah Altuntaş ve konuğu, isimlerini görmeden birer ünlü isim seçiyor ve birbirlerine sordukları “Seçtiğim kişi oyuncu mu?”, “Şarkıcı mı?”, “Hiç Oscar kazandı mı?” gibi sorularla seçtikleri ünlü ismin kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyorlar. Tahmin edilmeye çalışılan Nicole Kidman, Natalie Portman gibi pek çok ünlü ismi bulmaya çalışırken ipucu sorusu olarak bu seçtikleri ünlü ismin hayat tarzına hangi Redoxon ürününün denk geldiğini soruyorlar. Yaşam tarzı daha sakin, kalabalıklardan uzakta geçen hayat tarzlarına “Redoxon C Vitamini”; eş dost kalabalığına giren, ev dışında da aktif olan hayat tarzlarına “Redoxon Üçlü Etki” ve seyahatlerle dolu, zorlu set, konser, çekim şartları içeren hayat tarzlarına da “Redoxon Pro” ürünlerini eşleyerek seçilen ünlü isimleri tahmin etmeye çalışıyorlar. 

Redoxon ürün ailesinin farklı günlük yoğunluklara uygun ürün gruplarının eğlenceli bir içerikle ayrıştırılmasını amaçlayan yarışmanın Şebnem Bozoklu’nun konuk olduğu ilk bölümü Bayer Tüketici Sağlığı YouTube kanalında yayına girdi. Yarışmanın yeni bölümleri her hafta aynı kanalda izleyici ile buluşacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı