Usta Gazeteci Ziya Abi Sonsuzluğa Uğurlandı…

Yaklaşık yarım asırlık gazetecilik serüvenini noktalayan Ziya Erkal Keskinışık, 1970’li yılların ilk yarısından itibaren Mersin basın camiasının her kademesine uğraş vererek, Günaydın, Bölge Eksperes gazetelerin temsilciliğin yapıp, çok sayıda genci mesleğe kazandırdı…

Mersin basın camiasının yaklaşık yarım asırlık tanığı Duayen Gazeteci Ziya Keskinışık, bugün sonsuzluğa uğurlandı.

 

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören Keskinışık, 8 Nisan Cumartesi günü, öğle saatlerinde çoklu organ yetmezliği sonucu yoğun bakım ünitesinde fenalaştı, ancak tüm müdahalelere karşın kurtarılmadı.

 

Basın Camiasında agabey olarak bilinip sevilen Keskinışık’ın vefatı tüm meslektaşlarını derinden üzerken, meeslektaşları ve dostları ailesini yalnız bırakmadı.

 

Yaklaşık yarım asırlık gazetecilik serüvenini noktalayan Ziya Erkal Keskinışık, 1970’li yılların ilk yarısından itibaren Mersin basın camiasının her kademesine uğraş vererek, Günaydın, Bölge Eksperes gazetelerin temsilciliğin yapıp, çok sayıda genci mesleğe kazandırdı.

 

Ziya Keskinışık’ın oğulları Serdar ve Olba Keskinışık, babalarının yerini dolduramasalar da, yolunda yürümeye devam ediyorlar.

 

Son olarak Mersin Şoförler Cemiyeti’inin Basın Danışmanlığını yürüten Keskinışık, Müftü Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Akbelen Şehir Mezarlığı’nda yakınları, meslektaşları ve sevenlerinin katılımıyla toprağa verilerek sonsuzluğa uğurlandı.