vivo Y35 Her Zaman Y'eni

vivo Türkiye Android kullanıcıları için bir ilke imza atıyor.

vivo-y35-her-zaman-yeni.jpg

vivo Türkiye Android kullanıcıları için bir ilke imza atıyor. “Her Zaman Y’eni” adlı kampanyası kapsamında vivo V25 5G modeli ile vivo Türkiye fabrikasında üretilen Y35 ve Y22s modellerini bundan böyle tüm kullanıcılara iki büyük Android güncelleme garantisi ve 3 yıl güvenlik güncelleme garantisi ile sunacak.

vivo’nun kampanya reklam filminde sıradan bir günde kafede başlayan hikâye, bir anda eğlenceli ve hareketli anlatımla sürükleyici bir hal alıyor. Kampanyanın sloganı hem ürün ismine gönderme yapıyor hem de mesajı veriyor: “Her Zaman Y’eni!”

vivo Y35 reklam kampanyasının strateji ve kreatif çalışmaları cian istanbul imzası taşıyor. Filmin prodüksiyonunu Kala Film üstlenirken, yönetmen koltuğunda Deniz Özgün oturuyor. vivo kampanyada reklam filmini satış noktaları, dijital ve sosyal medya ile bir TikTok Challenge ile de destekleyecek. 

Rakiplerinden ayrışan özellikleriyle öne çıkan vivo Y35, kullanıcılara sunduğu 2 büyük Android güncelleme garantisi, 256 GB hafıza ve 8GB+8GB genişletilmiş RAM ile hep ilk günkü gibi yüksek performansta kalmayı vaat ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı