Warner Bros ve Biletinial, Resident Evil: Racoon Şehri Filminin Ön Gösterimini Gerçekleştirdi!

Efsanevi konsol oyunu Resident Evil’dan uyarlanan film serisinin yeni filmi Resident Evil: Raccoon Şehri’nin ön gösterimi, eğlencenin adresi Biletinial ve Warners Bros iş birliği çerçevesinde büyük bir ilgiyle gerçekleştirildi.

warner-bros-ve-biletinial-resident-evil-racoon-sehri-filminin-on-gosterimini-gerceklestirdi.jpg

Efsanevi konsol oyunu Resident Evil’dan uyarlanan film serisinin yeni filmi Resident Evil: Raccoon Şehri’nin ön gösterimi, eğlencenin adresi Biletinial ve Warners Bros iş birliği çerçevesinde büyük bir ilgiyle gerçekleştirildi. 1 saat 47 dakika boyunca macera ve aksiyon dolu dakikalar yaşayan sinemaseverler, Johannes Roberts’ın beyaz perdeye aktardığı filme tam not verdi.

Biletinial, Warner Bros ile birlikte Resident Evil: Welcome To Raccoon City filminin ön gösterimiyle son dönemin en çok ses getirecek etkinliklerinden birine imza attı. Levent Özdilek AVM’deki Cinetime Salonları’nda sinema sektöründen özel davetliler, sinema yazarları ve Influencerların katılımıyla gerçekleştirilen gösterim boyunca izleyiciler heyecan dolu bir yolculuğa çıktılar.

İyilik mi kazanacak, kötülük mü?

Sevilen Resident Evil serisinin kökenlerine geri dönen, serinin hayranı ve sinemacı Johannes Roberts, Welcome To Raccoon City filmini yeni nesil özelinde bir hayran kitlesi oluşturmak için yeniden hayata geçirdi. 

Neredeyse ölmekte olan ve sadece çorak topraklar olarak kalan Raccoon kentinde sinsice büyüyen bir kötülüğün hikayesini konu alan filmde, geride kalan bir grup insanın hayatta kalma mücadelesini anlatılıyor. 

Başrollerini Kaya Scodelario, Hannah John-Kamen, Robbie Amell, Tom Hopper, Avan Jogia, Donal Logue ve Neal McDonough’nın paylaştığı film, Umbrella’nın ardındaki gerçeğe odaklanıyor. Umbrella Corporation’ın tuhaf deneyler yaptığı yeri olarak kurgulanan Raccoon şehri, bu uzun metraja ev sahipliği yapıyor. Şirketin sabah havaya uçacak şekilde bıraktığı Raccoon’da kalan bir avuç insan, geceyi hasarsız atlatmak için iş birliği yapabilecekler midir? Bu sorunun çevresinde gelişen Johannes Roberts filmi, sinemaseverlere uzun süredir aradıkları heyecanı yaşatacak.

Biletinial’da heyecan hiç bitmiyor!

Milyonlarca ziyaretçisiyle Biletinial, hem sporseverler hem de sanatseverler için eğlenceyi ve heyecanı bir üst noktaya taşıyor. Spor karşılaşmalarından konserlere, tiyatro oyunlarından sinema filmlerine kadar her etkinliği web sitesinde Biletinial güvencesiyle sanatseverlere sunuyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı