Başkan Abdullah Özyiğit, mazbatasını aldı halkı ile buluştu

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Mersin Yenişehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Özyiğit mazbatasını aldı. Başkan Özyiğit, “Yenişehir halkı emin olsun, kentimiz emin ellerde.” dedi.

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’nden aday gösterilen ve yeniden belediye başkanı seçilen Abdullah Özyiğit’e mazbatası, Mersin Adliyesinde Yenişehir İlçe Seçim Kurulu Başkanı İsmail Akay tarafından verildi. Mazbata Töreni’nde Yenişehir Belediye Meclis Üyeleri de mazbatalarını aldı.

Bayram Yenişehir’e, Mersin’e ve tüm Türkiye’ye erken geldi”

 

Yenişehirlilere seslenen Başkan Abdullah Özyiğit, “Değerli dostlarım, görüyorum ki bayram Yenişehir’e, Mersin’e ve tüm Türkiye’ye erken geldi. Bayramımız kutlu olsun. Hoş geldiniz. Sizleri yanımızda görmek bize her zaman güç verdi. Başarımızın altında işte bu birliktelik var. İyi ki varsınız. Bugün; Yenişehirlilerin büyük desteğiyle, halkımız adına mazbatamızı aldık.

5 yıllık bir görev süremize başladık. Yolumuz uzun, yolumuz açık olsun. Kentimize hayırlı olsun. 31 Mart seçimlerini geride bıraktık. Seçim süreci kentimizde büyük bir olgunlukla geçti. Demokratik sürece katkı sunan adayları kutluyor, sandığa giderek oyunu kullanan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bizlere destek veren, daha güzel bir kent için güvenen, gece gündüz demeden çalışan tüm yol arkadaşlarıma ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Kıymetli hemşehrilerim, 5 yıl boyunca halkımıza hizmet ettik. Kentimiz için, yarınlarımız için çalıştık. Zor günlerde yoldaşlığı, dayanışmayı elden bırakmadık. Halkımız bu emeği, bu hizmeti gördü. Ve bir 5 yıl için daha büyük bir teveccüh gösterdi. Yenişehir halkı emin olsun, kentimiz emin ellerde.” dedi.Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, mazbatasını aldıktan sonra CHP Yenişehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Toprak Çalışkan ve partililerle bir araya gelen Başkan Özyiğit, çalışmalarından dolayı teşekkür etti, Yenişehir için birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

btr

 

Başkan Abdullah Özyiğit, ardından Yenişehir Belediyesi önünde kendisini bekleyen yüzlerce Yenişehirli ile buluştu. Başkan Özyiğit daha sonra CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Toprak Çalışkan ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Atatürk büstüne çelenk bıraktı.